Από αύριο το Αστικό στο Νοσοκομείο

0

Ξεκινά αύριο Τετάρτη (29 Ιουλίου 2015), στις 6.15 το πρωί η σύνδεση του Νοσοκομείου και της Καλαμάτας με αστικό λεωφορείο. Τη συγκεκριμένη ώρα θα ξεκινήσουν τα πρώτα λεωφορεία, από το “Φιλοξένια” (Νο1) και από το Άσυλο (Νο 2), για να εξυπηρετήσουν το κοινό που επιθυμεί να μεταβεί στο Νοσοκομείο. Η σύνδεση με το Νοσοκομείο θα γίνεται με τη γραμμή Νο 2, στα λεωφορεία της οποίας θα γίνεται μετεπιβίβαση από τη γραμμή Νο 1 και τις υπόλοιπες γραμμές (Νο 4 και γραμμή Λαιΐκων), στη στάση του Αστικού ΚΤΕΛ που βρίσκεται απέναντι από το Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Το εισιτήριο θα κοστίζει 1,10 ευρώ και θα είναι ενιαίο, δηλαδή με το ίδιο εισιτήριο θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες στη γραμμή Νο 1, θα μετεπιβιβάζονται στα λεωφορεία Νο 2 και θα φθάνουν στο Νοσοκομείο.

Το ίδιο θα γίνεται και αντιστρόφως, με αφετηρία το Νοσοκομείο και τερματισμό την Καλαμάτα. Κατά την επιστροφή του Νο 2, θα υπάρχει ανταπόκριση με το Νο 1, στην πλατεία δυτικά του Δημαρχείου. Δηλαδή, ο επιβάτης του Νο 2 θα κατεβαίνει στο Δημαρχείο, στην οδό Αρτέμιδος, θα διασχίζει το πάρκο νότια του Αναψυκτηρίου, και θα επιβιβάζεται στο Νο 1 στην οδό Νέδοντος, από τη στάση που βρίσκεται απέναντι από τη δυτική είσοδο του Δημαρχείου.

Το λεωφορείο Νο 2 που θα εξυπηρετεί το Νοσοκομείο, θα εξυπηρετεί και το ΤΕΙ, με στάση σ’ αυτό κατά τη μετάβαση στο Νοσοκομείο και κατά την επιστροφή.

Εδώ, μπορείτε να δείτε τα δρομολόγια του Νο 1 και του Νο 2 με κατεύθυνση προς Νοσοκομείο (μετεπιβίβαση στη στάση έναντι του Σιδηροδρομικού Σταθμού για τους επιβάτες του Νο 1), τα δρομολόγια από Νοσοκομείο με το Νο 2 (με ανταπόκριση στο Δημαρχείο με το Νο 1) και τις ώρες που διέρχονται τα λεωφορεία από το ΤΕΙ στα δρομολόγια με κατεύθυνση προς Καλαμάτα.

Για πληροφορίες, το τηλ. του Αστικού ΚΤΕΛ είναι 27210 23377.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.