Απόπειρα ληστείας εξιχνιάστηκε 12 χρόνια μετά!

0

Κάλλιο αργά… Δώδεκα χρόνια μετά τη διάπραξή της, εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, μία απόπειρα ληστείας σε σπίτι της Τρίπολης, που είχε γίνει την 11.5.2006. Υπόθεση για την οποία κατηγορείται ένας 43χρονος (σήμερα) αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται πως με άγνωστους συνεργούς του επιχείρησαν να αφαιρέσουν χρηματοκιβώτιο.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης και μετά από αξιοποίηση στοιχείων, ευρημάτων, αλλά και αποτελεσμάτων φυσικών και τεχνικών μεθόδων, προέκυψε ότι ο 43χρονος, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, την 11.5.2006 το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, μπήκαν σε σπίτι ημεδαπής και με τη χρήση σωματικής βίας την ακινητοποίησαν και αφού επιχείρησαν να αφαιρέσουν χρηματοκιβώτιο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Σε βάρος του 43χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του. Η δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την ταυτοποίηση των συνεργών του 43χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.