“Αποχαιρέτησε” τα Φιλιτρά η Τράπεζα Πειραιώς

0

“Το Δίκτυο Καταστημάτων της Τράπεζας διαμορφώνεται κάθε φορά μετά από εκτίμηση και στάθμιση μίας σειράς παραμέτρων και προβληματισμών σε υπάρχοντα δεδομένα. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε η μη λειτουργία του Κινητού Συνεργείου στα Φιλιατρά με παράλληλη διατήρηση ΑΤΜ στην περιοχή”.

Αυτή η απάντηση δόθηκε στις επανειλημμένες επιστολές του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών προς τα κεντρικά της Τράπεζας Πειραιώς, με τις οποίες ζητούσε “ενημέρωση σχετικά με το ουσιαστικό κλείσιμο του υποκαταστήματος στην περιοχή των Φιλιατρών λόγω του COVID-19, όπως και για την επαναλειτουργία του, καθώς και για την αντικατάσταση του ATM”.

Στην ίδια απάντησή της η Τράπεζα Πειραιώς σημείωνε: “Το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει η Τράπεζα για την ολοκληρωμένη και ποιοτική εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της, παρέχονται για τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής που εξυπηρετείται από το Κινητό Συνεργείο Φιλιατρών, μέσω του Καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Κυπαρισσία (Ελ. Βενιζέλου 47)”.

Αναφορικά με την λειτουργία του ΑΤΜ, η τράπεζα ανέφερε στην απάντησή της ότι “οι προκύψασες πρόσκαιρες δυσλειτουργίες αποκαταστάθηκαν κατόπιν αντίστοιχων ενεργειών των αρμοδίων Υπηρεσιών. Η Τράπεζα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκαιρη αποκατάσταση τυχόν προβλημάτων και Παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πελάτες της”.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών ανακοίνωσε τα εξής:

“Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών με επιστολή του στις 31 Μαΐου του 2020 προς τα κεντρικά της Τράπεζας Πειραιώς, ζήτησε ενημέρωση σχετικά με το ουσιαστικό κλείσιμο του υποκαταστήματος στην περιοχή των Φιλιατρών λόγω του COVID-19, όπως και για την επαναλειτουργία του, καθώς και για την αντικατάσταση του ATM.

Ακολούθησε και δεύτερη επιστολή στις 26 Ιουνίου 2020, καθώς μέχρι τότε δεν υπήρξε απάντηση.

Στις 19 Ιουνίου 2020 λάβαμε ταχυδρομικά την απαντητική επιστολή τής Τράπεζας Πειραιώς, την οποία κοινοποιούμε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στο λογαριασμό του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών.

Στις 03 Ιουλίου λάβαμε άλλη μια επιστολή με την απάντηση της Τράπεζας Πειραιώς. Όλα αυτά πριν ξεκινήσει η τράπεζα να στέλνει μηνύματα στο win e-banking και sms στα κινητά των πελατών, ένα sms που με λίγα λόγια ενημερώνει τους Φιλιατρινούς πελάτες πως η Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ στα Φιλιατρά ΤΕΛΟΣ…

Ένα τέλος που ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών σε συνεργασία με τον Αγροτικό Σύλλογο Φιλιατρών προσπαθούσε εδώ και ένα χρόνο να μην συμβεί.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ“.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.