Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Οιχαλίας

0

Συνεδρίασε χθες, Δευτέρα 19-10-2020 στις 12 το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Οιχαλίας, η οποία ενέκρινε:

Το πρακτικό ηλεκτρονικής κλήρωσης για ορισμό οργάνων διενέργειας διαδικασιών σύναψης Δημόσιας Σύμβασης του έργου «Κατασκευή γηπέδου 5χ5 και γηπέδου καλαθοσφαίρισης Τ.Κ. Δεσύλλα, Δ.Ε. Ανδανίας».

Τον καθορισμό των όρων Διεθνή Δημόσιου Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού άνω των ορίων για την «Προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού και μεταλλικών κάδων απορριμμάτων» προϋπολογισμού δαπάνης 828.964,80 €.

Την κατακύρωση της σύμβασης και ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου: «Συντήρηση – επισκευή εξωτερικών τουαλετών γηπέδου 5Χ5 Τ.Κ. Μελιγαλά»

Την έγκριση του 2ου πρακτικού των Δημόσιων Ανοικτών Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών των έργων «Κατασκευή αγωγών ύδρευσης στις Τ.Κ. Διαβολιτσίου, Μίλα και Σκάλας» του Δήμου Οιχαλίας προϋπολογισμού δαπάνης 443.648,39 € και «Αντικατάσταση καταθλιπτικού αγωγού συνδέσμου, από Άγιο Φλώρο έως δεξαμενή Τ.Κ. Μελιγαλά» του Δήμου Οιχαλίας, προϋπολογισμού δαπάνης 1.633.064,51 €.

Την έγκριση του 1ου πρακτικού του Δημόσιου Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού του έργου «Αποχέτευση ακαθάρτων Τ.Κ. Τσουκαλαιΐκων» του Δήμου Οιχαλίας προϋπολογισμού δαπάνης 1.202.692,28€.

Επίσης εγκρίθηκαν οι κατεπείγουσες αποφάσεις Δημάρχου για την απομάκρυνση των δέντρων από το οδόστρωμα και το κόψιμο επικύνδυνων δέντρων που άφησε ο πρόσφατη κακοκαιρία (ανεμοστρόβιλος κλπ) που έπληξε την περιοχή του Δήμου Οιχαλίας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.