Απονεμήθηκαν τα βραβεία “Θοδωρή & Πάνου Βλαχοδημήτρη”

0

Η απονομή των Βραβείων «Θοδωρή και Πάνου Βλαχοδημήτρη» πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου-Νέστορος, στην Πύλο, παρουσία της συζύγου του ποιητή, Βασιλικής Βλαχοδημήτρη.

Τα βραβεία, τα οποία αποτελούν πλέον θεσμό, απονέμονται για 13η συνεχή χρονιά. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι τρεις πρωτεύσαντες μαθητές, επιτυχόντες στις Πανελλήνιες εξετάσεις, κατά το σχολικό έτος 2018-2019, οι οποίοι συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο βαθμό, στο σύνολο των Λυκείων του Δήμου Πύλου-Νέστορος και εισήχθησαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι: Νικόλαος Νεκτάριος  Πόπορης, Μαρία Μπουρλούκα και Ιωάννης Κωτσίρης

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Δημάρχου Πύλου − Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα. Στη συνέχεια ο διευθυντής του Λυκείου Χώρας Πέτρος Αναγνωστόπουλος διάβασε κείμενο του Χαράλαμπου Μπαλτά με θέμα: «Ευχαριστήριο στον ποιητή Θοδωρή Βλαχοδημήτρη».

Ακολούθησε απαγγελία ποιημάτων από τον ηθοποιό Νίκο Καλογερόπουλο και στην συνέχεια έγινε η απονομή τίτλων και  χρηματικών βραβείων στους πρωτεύσαντες μαθητές των Γενικών Λυκείων του δήμου.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο διευθυντής του Λυκείου Πύλου Γιώργος Χρονόπουλος.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.