Απολυμάνσεις σχολείων στους Δήμους Τριφυλίας & Οιχαλίας

0

Απολυμάνσεις όλων των σχολικών συγκροτημάτων των Δήμων Οιχαλίας και Τριφυλίας, για προληπτικούς λόγους, θα γίνουν όπως αποφάσισαν οι δύο δημοτικές αρχές. Από αύριο Σάββατο ο Δήμος Οιχαλίας και το τριήμερο από Δευτέρα έως και Τετάρτη (9-11/3/2020) ο Δήμος Τριφυλίας.

Σε ανακοινώσεις των δήμων Οιχαλίας και Τριφυλίας αναφέρονται τα εξής:

“Ο Δήμος Οιχαλίας, δεδομένης της μεγάλης ανησυχίας που υπάρχει στο σύνολο του πληθυσμού και έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στο μαθητικό πληθυσμό ο οποίος τελεί σε συνθήκες που έχουν αυξημένη πιθανότητα μετάδοσης του κοροναϊού και θεωρώντας υποχρέωσή του, σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές, να προβεί στη λήψη όλων των αναγκαίων προληπτικών μέτρων ώστε να προστατεύσει, όσο είναι εφικτό και τον μαθητικό πληθυσμό και τον εκπαιδευτικό κόσμο, από αύριο Σάββατο 7 Μαρτίου, θα προχωρήσει στην πλήρη απολύμανση όλων των σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου και θα λάβει όποιο άλλο προληπτικό μέτρο κριθεί σκόπιμο, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές”.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΘΕΜΑ: Κλείσιμο σχολικών κτιρίων για απολύμανση
Με απόφαση του Δημάρχου Τριφυλίας Λεβεντάκη Ι. Γεώργιου, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλου του Δήμου, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, την Δευτέρα 9 Μαρτίου, την Τρίτη 10 Μαρτίου και την Τετάρτη 11 Μαρτίου, για προληπτικούς λόγους και για να πραγματοποιηθούν επίσης προληπτικά απολυμάνσεις σε όλα τα κτίρια. Συστήνεται οι Δημότες να παραμείνουν ψύχραιμοι και να ακολουθήσουν τις οδηγίες και τα μέτρα προφύλαξης του ΕΟΔΥ.
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
Λεβεντάκης Ι. Γεώργιος

μοιραστειτε το:

Comments are closed.