Απολογούνται για τη “σύσταση εγκληματικής οργάνωσης”

0
ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΙ 5 ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 6 ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ

Άρχισαν σήμερα Σάββατο οι απολογίες των κατηγορουμένων (κυρίως) επιχειρηματιών της Καλαμάτας, η δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για -τα κατά περίπτωση- αδικήματα της νομιμοποίησης εσόδων, εκβίασης, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απειλής και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα όπλα και περί συμπληρωμάτων διατροφής και καταπολέμησης του ντόπινγκ.

Σήμερα, στις 9 το πρωί, προσήχθησαν στο δικαστικό μέγαρο της Καλαμάτας, προκειμένου να απολογηθούν στην ανακρίτρια, οι πρώτοι 5 από τους 11 κατηγορουμένους, μεταξύ των οποίων είναι το κύριο πρόσωπο της υπόθεσης, καθώς και οι 2 που συνελήφθησαν στην Αθήνα. Οι απολογίες των 5 κατηγορουμένων άρχισαν λίγο μετά τις 2 μετά το μεσημέρι. Προηγουμένως, εξετάστηκαν 4 μάρτυρες που προτάθηκαν από κατηγορουμένους.

Οι 11 συλληφθέντες προσήχθησαν την Τετάρτη (27/5/2020), στις 11 το πρωί, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, που τους συνόδευε, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παραπέμφθηκαν στην ανακρίτρια από την οποία ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να ετοιμάσουν την απολογία τους. Έτσι οι 5 απολογούνται σήμερα Σάββατο και οι υπόλοιποι 6 αύριο Κυριακή, για τα όσα τους καταλογίζονται στο περισσοτέρων των 224 σελίδων διαβιβαστικό της Αστυνομίας

μοιραστειτε το:

Comments are closed.