Απεβίωσε ο πρώην δήμαρχος Φιλιατρών Γιάννης Γκότσης

0

Κηδεύεται αύριο στις 12 το μεσημέρι, από τον Ι.Ν. Αγίου Νικόλαου Φιλιατρών ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Γκότσης, ο οποίος απεβίωσε σήμερα το πρωί, σε ηλικία 76 ετών, αντιμετωπίζοντας το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο Γιάννης Γκότσης είχε διατελέσει δήμαρχος επί τρεις θητείες. Για πρώτη φορά εξελέγη το 1978, επανεξελέγη το 1982, ενώ εκλέχθηκε και πάλι και το 1998. Ακόμα ο εκλιπών υπήρξε και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, του οποίου επι σειρά ετών υπήρξε στέλεχος.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΦΛΙΑΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα για τον εκλιπόντα πρώην Δήμαρχο Φιλιατρών Γιάννη Γκότση μετά από εισήγηση του δήμαρχου Γιώργου Λεβεντάκη, ο οποίος πρότεινε να αποδοθούν «οι πρέπουσες τιμές δεδομένου ότι υπήρξε υπηρέτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άξιος Δήμαρχος Φιλιατρών», αποφάσισε ομόφωνα:

  1. Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία του Δήμου Τριφυλίας.
  2. Να συνοδεύσουν τιμής ένεκεν ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο το φέρετρο του αποβιώσαντος έως την τελευταία του κατοικία.
  3. Να ονομαστεί μια δημοτική οδός στα Φιλιατρά με το όνομά του.
  4. Να αναρτηθεί η φωτογραφία του δίπλα στην φωτογραφία των αποβιωσάντων Δημάρχων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατρών.
  5. Να εκφράσομε τα συλλυπητήριά μας στην Οικογένειά του.
  6. Να κατατεθεί στεφάνι στην μνήμη του.
μοιραστειτε το:

Comments are closed.