«Απαράδεκτη η στάση του προέδρου του Πε.Συ.Π.»

0

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΑΝ. ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΣΚΑΝΤΖΟ

Τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Μανώλη Σκαντζό καταγγέλει με δήλωσή του ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της “Αγωνιστικής Συνεργασίας” Θαν. Πετράκος κατηγορώντας τον για «απαράδεκτη και αντιδεοντολογική στάση».

Ο κ. Πετράκος καταγγέλει τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ότι παρότι είχε υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του και δεν είχε διαφωνήσει δεν ενέταξε στην ημερήσια διάταξη της σημερινής συνεδρίασης του Πε.Συ.Π την πρόταση έξι παρατάξεων (για λογαριασμό 16 συμβούλων) να συζητηθεί ως πρώτο το θέμα «Συμπαράταξη με το συμβούλιο αιρετών Δυτικής Ελλάδας και συμμετοχή στις κινητοποιήσεις για το Πάτρα – Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα στις 26 Φεβρουαρίου».

“Αν ο κ. πρόεδρος, παρότι το ζητάμε 6 παρατάξεις, απαντήσει ότι δεν έχουμε τον απαιτούμενο αριθμό των 17 συμβούλων, καταθέτουμε και την 17η υπογραφή της κας Ντίνας Νικολάκου”, σημειώνει στη δήλωσή του ο κ. Πετράκος, η δήλωση του οποίου έχει ως εξής:

“Είμαι υποχρεωμένος να καταγγείλω τον πρόεδρο του Πε.Συ.Π. κ. Μανώλη Σκαντζό για απαράδεκτη και αντιδεοντολογική στάση. 

Παρότι καταθέσαμε έξι παρατάξεις (για λογαριασμό 16 συμβούλων) στις 10.48 π.μ. χθες (Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020) πρόταση να ενταχθεί ως πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη του προσεχούς Πε.Συ.Π. το θέμα «Συμπαράταξη με το συμβούλιο αιρετών Δυτικής Ελλάδας και συμμετοχή στις κινητοποιήσεις για το Πάτρα – Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα στις 26 Φεβρουαρίου», ο πρόεδρος στην ημερήσια διάταξη που μας έστειλε το απόγευμα στις 4 μ.μ. δεν ενέταξε το θέμα.

Η στάση του είναι ακόμη πιο απαράδεκτη διότι είχε προηγηθεί τη Δευτέρα τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του και δεν είχε διαφωνήσει αν το ζητήσουμε και επιπλέον είχε υπάρξει πριν αποσταλεί η πρόταση επικοινωνία με τον κ. Περιφερειάρχη, ο οποίος με είχε διαβεβαιώσει ότι αφού το ζητάμε το θέμα θα ενταχθεί στην ημερήσια διάταξη.

Αν ο κ. πρόεδρος, παρότι το ζητάμε 6 παρατάξεις, απαντήσει ότι δεν έχουμε τον απαιτούμενο αριθμό των 17 συμβούλων, καταθέτουμε και την 17η υπογραφή της κας Ντίνας Νικολάκου.

Απαιτούμε ορθή επανάληψη της πρόσκλησης και να τεθεί ως πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης το ανωτέρω θέμα”.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.