“Αν πας Καλογερέσι, πολύ θα σου αρέσει”

0

Με τον τίτλο “Αν πας Καλογερέσι, πολύ θα σου αρέσει”, παρουσιάζεται σε ψηφιακή μορφή η περιήγηση που πρόσφατα πραγματοποιήθηκε από ομάδα του φορέα ψηφιακής προβολής «Στην ομορφιά που χάνεται» στο Καλογερέσι της Τριφυλίας. Μέσα από συζητήσεις με τον πρόεδρο του χωριού Αλέξανδρο Αποστολόπουλο και άλλους πρόθυμους κατοίκους του χωριού αναδεικνύονται η ιστορία του χωριού που το εποπτεύει το θρυλικό κάστρο ΣΑΦΛΑΟΥΡΟ και η καταπράσινη φύση με τις δροσερές πηγές του.

Αρχοντικά σπίτια, με περιποιημένες αυλές και οικόσιτα ζώα  δίνουν την αίσθηση της ζωντάνιας στον περιηγητή, ο οποίος μπορεί να επιλέξει ευχάριστες διαδρομές μέσα από δασικούς δρόμους που ξεκινούν από την καρδιά του χωριού. Τόσο στην ιστοσελίδα www.kalogerseiperiigisi.blogspot.com όσο και στην σελίδα «Στην ομορφιά που χάνεται» (στο facebook) έχουν αναρτηθεί εικόνες και πληροφορίες για το ιστορικό αυτό ορεινό χωριό της Τριφυλίας.

Το συντονισμό της περιηγητικής ομάδας είχε ο Γιώργος Σταθόπουλος ενώ την επιμέλεια της ψηφιακής παρουσίασης ο Γιάννης Λάσκαρης.

Ι. Λ.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.