Αντ. Μπούζα: Τελικά τα παντελόνια είναι… δύσκολο ρούχο…

0

«Σε ενδοκομματική διαμάχη, με απρόβλεπτες συνέπειες για τη “Νέα Δημοκρατία”, σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, εξελίσσεται η “ενδοπαραταξιακή” κόντρα που εκδηλώθηκε στους κόλπους της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις 20 Μαρτίου 2018, ως προέκταση της αντιπαράθεσης του Περιφερειάρχη Π. Τατούλη με τον τότε θεματικό αντιπεριφερειάρχη Περ. Μαντά και τη χωρική Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελ. Αλειφέρη, μετά την καταγγελία της για παρακολούθησης της δραστηριότητάς της στο γραφείο της».

Αυτό σημειώναμε σε ανάρτησή μας την 1η Σεπτεμβρίου, με τίτλο «Πώς και γιατί βγήκαν τα… μαχαίρια στη “Νέα Δημοκρατία” – Το χρονικό μιας προδιαγεγραμμένης ενδοκομματικής διαμάχης» και καταλήγαμε:

«Όλα όσα ξεκίνησαν μέσα από την παράταξη του κ. Τατούλη και καταλύτη την καταγγελία της χωρικής αντιπεριφερειάρχου Μεσσηνίας, Ελένης Αλειφέρη, για παρακολούθηση του γραφείου της, εξελίσσονται δυσμενώς για την παράταξη, με ραγδαίους μάλιστα ρυθμούς και άγνωστες συνέπειες που θα έχει ο “εμφύλιος”, εν όψει μάλιστα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, για τον οποίον, δεν μπορεί παρά να ανησυχεί η “Νέα Δημοκρατία”».

“Πριν αλέκτορα φωνήσαι”, τα γεγονότα ρέουν, όπως τα γράψαμε:

Την Παρασκευή (7/9/18), μετά τη συνέντευξη και την ομιλία του αντιπροέδρου της Ν.Δ. και βουλευτή της Β΄ Αθηνών, Άδωνη Γεωργιάδη, στην κομματική εκδήλωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ξενοδοχείο “Horizon Blu” στην Καλαμάτα, που καταφέρθηκε κατά του Περιφερειάρχη Π. Τατούλη, η αντιπεριφερειάρχης Αντωνία Μπούζα, τον πλησίασε και αφού τον χαιρέτησε, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη συγκεκριμένη θέση. Τελικά, κάποιες μικροαντιδράσεις από παρισταμένους κατά της κας Μπούζα έσβησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.

mpouza fb

Το άλλο πρωί, η κα Μπούζα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook  έγραψε με αφορμή τα γεγονότα αυτά:

«Το τραγικο επακόλουθο της πολύπλευρης κρισης που βιώνει η πατριδα μας, ειναι το οτι η λέξη αξιοπρέπεια δεν υπαρχει πλέον στο λεξιλόγιο καποιων

Η εμφάνιση αριβιστών αυτοδιοικητικών που δυστυχως υπαρχουν κι εχουν μονο ενα στόχο …..να επιβιώσουν πολτικα καταρρακωνοντας καθε ιχνος αξιοπρέπειας και σεβασμού στον ιδιο τον εαυτο τους.ειναι το αποτέλεσμα τετοιων σοβαρών κρίσεων.

Με μεγαλη ευκολία λοιπον καποιοι γλύφουν εκει που έφτυναν μεχρι χθες ….κσι τ αναπαλιν!

Τελικα τα παντελόνια ειναι …..δυσκολο ρούχο,…

Καλημερα σας φιλοι μου».

Προφανώς, η κα Μπούζα, δεν αναφέρεται γενικά και αόριστα, αλλά στα όσα γίνονται στον πολιτικό της χώρο. Και προφανώς, η ανάρτησή της αυτή, που έγινε στις 8:29 του πρωινού της επομένης, δεν μπορεί να μην έχει σχέση με την εκδήλωση της Παρασκευής… Κάτι θα είδε, κάτι θα άκουσε, κάτι θα διαπίστωσε.

Μπορεί και να… φουρκίστηκε η κα Μπούζα, ακούγοντας τα εγκώμια του δημάρχου Καλαμάτας -στο χαιρετισμό του εκείνο το βράδυ- προς τον κ. Σαμαρά και διαπιστώνοντας, όπως όλοι μας, την άρδην μεταβολή της στάσης του τις τελευταίες ημέρες, στην προσπάθειά του να γίνει… χαλίφης στη θέση του Χαλίφη…

μοιραστειτε το:

Comments are closed.