Αντιολισθηρός τάπητας σε 18 γήπεδα μπάσκετ

0

Σύμβαση για πλαστικοποίηση με αντιολισθηρό τάπητα του αγωνιστικού χώρου 18 ανοικτών γηπέδων µπάσκετ, περιλαμβανομένης της γραμμογράφησης και βαφής, υπέγραψαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας, σήμερα Πέμπτη (20 Απριλίου 2017).

Ο προϋπολογισμός μελέτης είναι 40.000 € µε χρηµατοδότηση 25.000 € από ∆ημοτικούς Πόρους και 15.000 € από Σ.Α.Τ.Α., ενώ η σύμβαση που υπέγραψε η ανάδοχος ΑΛΦΑΕΡΓΚΟΣΠΟΡ Α.Ε. είναι ύψους 33.561,59 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες παρεμβάσεις έγιναν σε ορισμένα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, δοκιμαστικά και θα συνεχισθούν, καθώς κρίθηκαν επιτυχείς.

Τα ανοιχτά γήπεδα µπάσκετ, όπου θα εγκατασταθεί αντιολισθηρός τάπητας, βρίσκονται στο 3ο, 6ο, 7ο, 13ο και 21ο ∆ηµοτικό Σχολείο Καλαµάτας, στο 2ο Λύκειο Καλαµάτας, στο Λύκειο Θουρίας, στο ∆ηµοτικό Στάδιο Καλαµάτας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέδοντα και στις αθλητικές εγκαταστάσεις της «Τέντας». Τα γήπεδα είναι ασφαλτοστρωµένα και εν λειτουργία.

Αντικείμενο του ιδίου έργου είναι και η υγροµόνωση της πλάκας οροφής του κτηρίου αποδυτηρίων και λοιπών χρήσεων, στο Κολυµβητήριο Καλαµάτας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.