Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Άγγελος Χρονάς

0

Την ανεξαρτητοποίησή του από την πλειοψηφούσα παράταξη (του κ. Τατούλη) στο Περιφερειακό Συμβούλιο, γνωστοποίησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας (γιατρός) Άγγελος Χρονάς, με επιστολή του – δήλωση ανεξαρτητοποίησης προς Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Ηλία Στρατηγάκο.

Ο κ. Χρονάς είναι ο 4ος που ανεξαρτητοποιείται μετά τον Χρήστο Αντωνόπουλο (Μάρτιος 2017), ενώ ακολούθησαν των πρ. αντιπεριφερφειάρχών Περικλή Μαντά και Ελένης Παναγιωτοπούλου από την Αργολίδα.

Η Επιστολή-Δήλωση ανεξαρτητοποίησης, η οποία κοινοποιείται προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, έχει ως εξής:

«Με την παρούσα επιστολή θέλω να δηλώσω –καταθέσω την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Λόγοι πολιτικοί μου επιβάλλουν να προβώ στην ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη με την οποία εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας στις περιφερειακές εκλογές του 2014.

Δηλώνω πως μέχρι τη λήξη της θητείας μου θα παραμείνω ως ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας, στη θέση που με έστειλαν οι συμπατριώτες μου Μεσσήνιοι και θα στηρίζω κάθε απόφαση που θα είναι προς όφελος των πολιτών της Πελοποννήσου.

Κλείνοντας την παρούσα δήλωσή μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη για τον ορισμό μου ως Εντεταλμένου Συμβούλου για θέματα Δημόσιας Υγείας στην ΠΕ Μεσσηνίας.

Με εκτίμηση

Άγγελος Χρονάς

Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας»

μοιραστειτε το:

Comments are closed.