Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον Τατούλη γαλάζια πρ. αντιπεριφερειάρχης

0

Την ανεξαρτητοποίησή της ανακοίνωσε σήμερα (19/11/18) από την παράταξη του Περιφερειάρχη η Ελένη Παναγιωτοπούλου, περιφερειακή σύμβουλος Αργολίδας και αναπληρώτρια Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη “Νέα Δημοκρατία”, με επιστολή της προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Ηλία Στρατηγάκο.

Προηγουμένως, στις 16/10/18, η κα Παναγιωτοπούλου, γιατρός το επάγγελμα, είχε παραιτηθεί από θεματική αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Πολιτισμού και Παιδείας, όταν ανακοινώθηκε η στήριξη Νίκα ως υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη, από τη Ν.Δ., θεωρώντας την ως πράξη κομματικού καθήκοντος, παραμένοντας όμως περιφερειακή σύμβουλος Αργολίδας. Θυμίζουμε, ότι η κα Παναγιωτοπούλου παραιτήθηκε την ημέρα καθόδου του Προέδρου της Ν.Δ. Κυρ. Μητσοτάκη στην Κορινθία.

Η Ελένη Παναγιωτοπούλου, απέστειλε σήμερα προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου την ακόλουθη δήλωση ανεξαρτητοποίησης:

«Ο πολιτικός λόγος που εκφέρεται το τελευταίο χρονικό διάστημα από τον συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος», δια του επικεφαλής του, προσωπικώς με βρίσκει απολύτως αντίθετη.

Κυριαρχείται από μηδενιστικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς όλα τα κόμματα, που όμως αποτελούν τον πυλώνα κάθε Δημοκρατίας αλλά και προς όσους τρέφουν πολιτικές φιλοδοξίες, γεγονός που δεν συνάδει με την προσωπική πολιτική μου αντίληψη.

Συνεπώς, από σήμερα δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από τον συνδυασμό αυτό στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ»

μοιραστειτε το:

Comments are closed.