Ανανέωση του στόλου καθαριότητας στον Δήμο Μεσσήνης

0

Τα υπερσύγχρονα οχήματα με τα οποία επιτυγχάνεται ριζική ανανέωση του στόλου καθαριότητας, παρέλαβε ο Δήμος Μεσσήνης, μετά από εξασφάλιση της σχετικής χρηματοδότησης ύψους 1,5 εκατ. € από το Υπουργείο Εσωτερικών. Σήμερα Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «Α. Καούσης Α.Ε.», παρουσίασε στο Αμαξοστάσιο του Δήμου τις δυνατότητες των νέων οχημάτων.

Συγκεκριμένα έγινε προμήθεια 4 απορριμματοφόρων, ενός σαρώθρου, ενός καδοπλυντηρίου, ενός τράκτορα με πρες κοντέινερ και μίας πλατφόρμας μεταφοράς οχημάτων βαρέως τύπου.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας «Α. Καούσης Α.Ε.», κ. Ξευγένης σημείωσε ότι τα μηχανήματα πληρούν όλες τις προδιαγραφές της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, είναι αξιόπιστα, σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του Δήμου για τις επόμενες 10ετίες. Επιπροσθέτως ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τις προσπάθειες που κατέβαλε να διεκπεραιωθούν τάχιστα οι διαδικασίες. 

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος δήλωσε: «Οι Υπηρεσίες του Δήμου λειτούργησαν άψογα και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση, πραγματοποίησαν διεθνή διαγωνισμό και παραλαβή σήμερα. Με τα οχήματα αυτά, θα αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες στον τομέα καθαριότητας και θα διασφαλίσουμε καλύτερες και ασφαλείς συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους. Ουσιαστικά, μας δίνεται η δυνατότητα για μία συνολική αναδιοργάνωση της Υπηρεσίας Καθαριότητας, κάτι που αποτελεί ζητούμενο για έναν Δήμο. Ως Δήμαρχος έχω μεγάλη ευθύνη να βελτιώσω την καθημερινότητα των δημοτών και η ενίσχυση της Υπηρεσίας με τα σύγχρονα οχήματα θα συνεισφέρει στην επίτευξη του σκοπού αυτού, γεγονός που μας γεμίζει ικανοποίηση».

Στη σημερινή παρουσίαση, παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δημήτρης Γαλιάτσος, υπηρεσιακοί παράγοντες και υπάλληλοι του Τμήματος Καθαριότητας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.