Ανανέωση συμβάσεων και επαφές για το ειδικό σχολείο

0
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Στη Αθήνα μετέβη σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και υπέγραψε νωρίς το πρωί, στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, την ανανέωση των συμβάσεων για έργα που χρηματοδοτούνται από το Πράσινο Ταμείο.
Πρόκειται για τα έργα:

  • «Ολοκλήρωση πεζοδρόμησης της οδού Ιατροπούλου από οδό Σιδηροδρομικού Σταθμού έως Νέδοντος»,
  • «Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δήμου Καλαμάτας» και
  • «Ανάπλαση δικτύου οδών και πεζοδρόμων στο Ιστορικό Κέντρο (οδοί Κολοκοτρώνη, Σφακτηρίας, Καπετάν Κρόμπα κ.λπ.) & αναβάθμιση υφιστάμενου παιδότοπου».

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ακολούθως, ο Δήμαρχος μετέβη στο Υπουργείο Υποδομών και στις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.

Εκεί είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. Τίμο Κατσίπο, τον Δ/ντα Σύμβουλο Θανάση Γιάνναρη και υπηρεσιακούς παράγοντες του Οργανισμού.

Κατά τη συνάντηση εργασίας, τέθηκε το θέμα της εκπόνησης μελέτης για την κατασκευή νέου Ειδικού Γυμνασίου – Λυκείου Καλαμάτας σε δημοτικό χώρο. Επίσης κατατέθηκε ένα σχετικό υπόμνημα προκειμένου να εξεταστούν οι δυνατότητες συνεργασίας για την άμεση υλοποίηση της πρότασης του Δήμου.

Τόσο ο Πρόεδρος, όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. εξέφρασαν την θετική τους πρόθεση και πλέον το θέμα εξετάζεται από τους υπηρεσιακούς του Οργανισμού σε συνεργασία υπηρεσιακούς του Δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι την π. εβδομάδα, ο Δήμαρχος είχε συνάντηση με την Υφυπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, προκειμένου να τρέξουν οι διαδικασίας για το κτηριολογικό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.