Αναμέτρηση Κοσμόπουλου με τη Ν.Δ. για τον Δήμο Καλαμάτας

0
ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ Θ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ. ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ

Μετά τη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας και την Ελάνη Αλειφέρη και η Μαρία Οικονομάκου δίνει τη στήριξή της στον υποψήφιο δήμαρχο Καλαμάτας για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Καλαμάτας, δίνοντας έντονο πολιτικό χρώμα στις επαναληπτική αναμέτρηση της Κυριακής. Θυμίζουμε ότι η Νέα Δημοκρατία στον Δήμο Καλαμάτας στις ευρωεκλογές της προηγούμενης Κυριακής συγκέντρωσε το μικρότερο ποσοστό, σε σχέση με το αποτέλεσμα του νομού και των υπολοίπων δήμων, με 35,27% και 12.828 ψήφους.

Προφανώς, αν η αυτοδιοικητική αναμέτρηση της Καλαμάτας πάρει καθαρά πολιτικό χρώμα, οι ψήφοι αυτοί δεν αρκούν να αναδείξουν δήμαρχο Καλαμάτας τον Θαν. Βασιλόπουλο, ο οποίος έχει απέναντί του τον ανεξάρτητο, χωρίς κανένα χρίσμα και στήριξη κάποιου κόμματος, Βασίλη Κοσμόπουλο.

Η νέα δήλωση, στήριξης αυτή τη φορά προς τον Θαν. Βασιλόπουλο, της Μαρίας Οικονομάκου, έχει ως εξής:

«Με τον Θανάση Βασιλόπουλο δεσμευτήκαμε αμοιβαία στην ειλικρινή τήρηση των όρων και προϋποθέσεων, που μπόρεσαν σήμερα να διαμορφώσουν έναν κοινό τόπο συνεργασίας για την επόμενη μέρα του Δήμου μας.

Τα μέλη του «Καλαμάτα – Ξεκινάμε»  επικύρωσαν το περιεχόμενο της συμφωνίας αυτής, που βασίζεται στις προγραμματικές συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν, αλλά και στον διακριτό ρόλο του συνδυασμού μας στο πλαίσιο της δημοτικής πλειοψηφίας.

Δηλώνουμε την στηριξή μας στην υποψηφιότητα του Θανάση Βασιλόπουλου κατά την επαναληπτική εκλογική διαδικασία της 2ας -6-2019

Η επικεφαλής
Μαρία Ηλ. Οικονομάκου»

μοιραστειτε το:

Comments are closed.