Αναβαθμίζονται οι παιδικές χαρές στο Πάρκο Σιδηροδρόμων

0

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις αναβάθμισης στη βόρεια παιδική χαρά του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων, οι οποίες πραγματοποιούνται από την εταιρεία Παρκοτεχνική ΑΕ. Ο προϋπολογισμός της προμήθειας των υλικών ήταν 340.000 € με το ΦΠΑ και μέσω αυτής αναβαθμίσθηκε και ο φωτισμός σε 24 Παιδικές Χαρές του Δήμου Καλαμάτας. Η χρηματοδότηση προήλθε από το πρόγραμμα «Φιλόδημος II» και Δημοτικούς Πόρους.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν την ανακατασκευή της υφιστάμενης βόρειας παιδικής χαράς στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, με τοποθέτηση νέων οργάνων και εξοπλισμού. Ακόμη, προβλέπεται η ενίσχυση της υπάρχουσας κεντρικής παιδικής χαράς στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, με τοποθέτηση μιας ξύλινης σταυρωτής τραμπάλας αιώρησης.

Υπο αναβάθμιση Παιδική χαρά στο Δημοτικό Παρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας

Τέλος, περιλαμβάνεται η τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων του προγράμματος «Φιλόδημος» και στις 24 παιδικές χαρές του Δήμου, όπου έγινε παρέμβαση βελτίωσης του φωτισμού μέσω της συγκεκριμένης προμήθειας, στο πλαίσιο της οποίας τοποθετήθηκαν νέοι ιστοί και φωτιστικά σώματα.

Με περαιτέρω παρέμβαση, στη βόρεια Παιδική Χαρά του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων εγκαθίσταται νέα περίφραξη με μεταλλικό σκελετό και ξύλινα κάθετα στοιχεία.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.