Αναβαθμίζεται το Κ. Υ. Καλαμάτας

0

ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΝΕΟΥ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Προχωράει με γρήγορους ρυθμούς η διαδικασία για αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας (πρώην ΠΕΔΥ), με την προμήθεια νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, ύψους 340.000€, χρηματοδότηση που εγκρίθηκε από το Υπ. Υγείας πριν από λίγες ημέρες.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γ. Μπέζου, η 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου- Ιονίων Νήσων-Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας απέστειλε στο νοσηλευτικό ίδρυμα απόφασή της, που το ορίζει-εξουσιοδοτεί ως φορέα διενέργειας του διαγωνισμού και το καλεί άμεσα να ολοκληρώσει το διαγωνισμό. «Την άλλη βδομάδα δημοσιεύεται η διακήρυξη», αναφέρει ο Διοικητής του Νοσοκομείου.

Η σχετική ανάρτηση του κ. Μπέζου έχει ως εξής:

Λίγες ημέρες πριν σας ενημερώσαμε ότι εγκρίθηκε χρηματοδότηση από το Υπ. Υγείας 340.000€ για το Κ.Υ Καλαμάτας (για νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό).

Επειδή λοιπόν μας αρέσει η ουσία των πραγμάτων και όχι οι εντυπωσιασμοί, που βρισκόμαστε σήμερα; Σήμερα λοιπόν η 6η ΥΠΕ μας απέστειλε απόφασή της, που ορίζει-εξουσιοδοτεί φορέα διενέργειας του διαγωνισμού το Νοσοκομείο Καλαμάτας και το καλεί ΆΜΕΣΑ να ολοκληρώσει το διαγωνισμό. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. Την άλλη βδομάδα δημοσιεύεται η διακήρυξη. Είναι κοινός στόχος το Κ.Υ Καλαμάτας (πρώην ΠΕΔΥ) να αναβαθμιστεί.

Ο νέος εξοπλισμός αφορά:

  • Ψηφιακό ακτινογραφικό συγκρότημα τύπου Α
  • Σύστημα ψηφιοποίησης ακτινογραφίας CR
  • Σύστημα υπερηχοτομογραφίας καρδιολογικής χρήσης
  • Σύστημα υπερηχοτομογραφίας γενικής χρήσης
  • Οδοντιατρικό συγκρότημα πλήρες (3 τεμάχια)
μοιραστειτε το:

Comments are closed.