Αναβάθμιση Κέντρων Υγείας Μεσσήνης – Μελιγαλά

0

Με απόφαση του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου Ιονίων Νήσων Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, Παναγιώτη Νικολόπουλου ορίστηκε φορέας διενέργειας των διαγωνισμών για την προμήθεια εξοπλισμού των Κέντρων Υγείας Μεσσήνης και Μεγαλόπολης και για το έργο «αναμόρφωση χωρών στο Κέντρο Υγείας Μελιγαλά» το Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας – Νομαρχιακή Μονάδα Καλαμάτας, συνολικού προϋπολογισμού μέχρι 85.000 ευρώ, με πόρους από το αποθεματικό που έχει εγκρίνει η ηγεσία του Υπ. Υγείας.

KY MELIGALA

Κέντρο Υγείας Μελιγαλά

Ειδικότερα αποφασίστηκε η έγκριση σκοπιμότητας:

  • Για την προμήθεια του εξοπλισμού «Οδοντιατρική έδρα και λοιπός εξοπλισμός για το ΚΥ Μεσσήνης» με προϋπολογισμό μέχρι 25.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, για την κάλυψη των αναγκών του ΚΥ Μεσσήνης.
  • Για την προμήθεια του εξοπλισμού «Ψηφιακό εμφανιστήριο για το ΚΥ Μεγαλόπολης», με προϋπολογισμό μέχρι 20.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, για την κάλυψη των αναγκών του ΚΥ Μεγαλόπολης.
  • Για το έργο «αναμόρφωση χωρών στο ΚΥ Μελιγαλά», με προϋπολογισμό μέχρι 40.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, για την κάλυψη των αναγκών του ΚΥ Μελιγαλά.

Ακολουθούν οι τρεις αποφάσεις ου διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου Ιονίων Νήσων Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, Παναγιώτη Νικολόπουλου:

μοιραστειτε το:

Comments are closed.