Ανάγκασαν την Αλειφέρη να αλλάξει θέση στο ΠεΣυ!

0

Το χωροταξικό εν γένει θέμα. μετά τα όσα μεταχειρίστηκε η Περιφερειακή Αρχή κατά της Αντιπεριφερειάρχου της Π.Ε. Μεσσηνίας προκειμένου να την εξωθήσει σε παραίτηση, το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι αποτελεί αιχμή του δόρατος προς αυτήν την κατεύθυνση. Και όχι μόνο να την διώξουν από το γραφείο στο διοικητήριο της Καλαμάτας, το οποίο αποτελούσε έδρα των νομαρχών και των χωρικών αντιπεριφερειαρχών μέχρι σήμερα, αλλά και από τη θέση που επί τόσα χρόνια καθόταν η κα Αλειφέρη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου!

Έτσι στη σημερινή (18/6/18) συνεδρίαση του Σώματος πριν από οτιδήποτε άλλο, παρά την πλειονότητα και τη σοβαρότητα των υπό συζήτηση θεμάτων, η σπουδή του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλ. Στρατηγάκου -εντολών άνωθεν- ήταν ο εξοβελισμός της Αντιπεριφερειάρχου της Π.Ε. Ελένης Αλειφέρη, η οποία αποτελεί ξένο σώμα για την παράταξη του κ. Τατούλη, μετά την διαγραφή της από αυτήν.

Έτσι αποφασίστηκε αναχωροθέτηση στα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου, ως προς τη θέση μόνο, όμως της κας Αλειφέρη. Ο Πρόεδρος ανακοίνωσε στο Σώμα, στην αρχή της συνεδρίασης ότι μετά από αίτημα του Περιφερειάρχη Π. Τατούλη, η κα Αλειφέρη, καθώς δεν ανήκει στην παράταξη “Νέα Πελοπόννησος”, αλλάζει θέση. Σε ερώτηση της κας Αλειφέρη προς τον Πρόεδρο του ΠεΣυ, αν αυτή η απόφαση υπόκειται στον κανονισμό, πήρε την απάντηση από τον κ. Στρατηγάκο πως “κανονισμός είναι ό,τι αποφασίζει ο πρόεδρος”! Έτσι η αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη μετακόμισε αριστερά του κ. Γιαννακούρα. Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα καθόταν μεταξύ των αντιπεριφερειαρχών.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.