Αλ. Χαρίτσης: χρηματοδοτήσαμε έργα 14 εκ. € στον Δήμο Μεσσήνης

0

«Ανάπτυξη για εμάς σημαίνει σύγχρονες υποδομές και ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της κάθε περιοχής. Με αυτό το σκεπτικό χρηματοδοτήσαμε έργα 14 εκατ. ευρώ στον Δήμο Μεσσήνης. Είμαστε υπερήφανοι για τη συμβολή μας στην αναζωογόνηση του Δήμου».

Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη Μεσσηνία και τέως Υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, στη Μεσσήνη, την οποία επισκέφθηκε σήμερα (25/6/19) το πρωί.

Ο κ. Χαρίτσης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης, Γιώργο Τσώνη και τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων ΟΤΑ, Στρατή Χρυσαφίδη και κατόπιν περιόδευσε στην πόλη όπου συνομίλησε με κατοίκους της Μεσσήνης.

Στην περιοχή τα τελευταία χρόνια έχουν χρηματοδοτηθεί σημαντικά έργα υποδομών όπως η επισκευή του δημοτικού σχολείου στο Πεταλίδι και έργα ύδρευσης, αλλά και έργα ανάδειξης του πολιτιστικού αποθέματος της περιοχής. Έργα όπως η ολοκληρωμένη αναβάθμιση του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Μεσσήνης, η τριετής χρηματοδότηση για τη διοργάνωση Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ επίσης στην Αρχαία Μεσσήνη, αλλά και η δράση «Επανάχρηση δημοτικής ακίνητης περιουσίας» που χρηματοδοτείται από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ με σκοπό την αξιοποίηση των Αποθηκών ΑΣΣΟ για τη δημιουργία χώρων πολιτισμού στον Δήμο Μεσσήνης.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.