Αλ. Χαρίτσης: Το 2019 είναι μια σημαντική και κρίσιμη χρονιά

0

Στην τελετή του καθαγιασμού των υδάτων, στη Δεξαμενή Αθηνών, στο Κολωνάκι, καθώς και στην  δοξολογία που προηγήθηκε στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, σήμερα κατά τον εορτσασμό των Θεοφανείων, την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, ενώ παρέστησαν ακόμη ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, βουλευτές και πλήθος πολιτών.

Μετά την τελετή ο κ. Χαρίτσης δήλωσε: «Το 2019 είναι μια χρονιά σημαντική και κρίσιμη. Κρίσιμη για την Ευρώπη καθώς οι δυνάμεις της προόδου, οι οποίες θέλουν να υπερασπιστούν την κοινωνική πλειοψηφία, θα δώσουν μια πολύ σκληρή μάχη απέναντι στις δυνάμεις ξενοφοβικές και μισαλλόδοξες, που ξανά σηκώνουν δυστυχώς κεφάλι στην ήπειρό μας μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Είναι όμως και μια κρίσιμη χρονιά για την χώρα μας, καθώς η προσπάθεια για την ανάταση του λαού μας, μετά από την πάρα πολύ δύσκολη και επώδυνη μνημονιακή περίοδο, η προσπάθεια για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών πρέπει να συνεχιστεί, όπως επίσης και η προσπάθεια για την επαναφορά της ανάπτυξης με όρους αυτή την φορά περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και οικονομικής δικαιοσύνης.

Είναι μια προσπάθεια την οποία θα συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα και είμαι βέβαιος ότι ο ελληνικός λαός θα την επικροτήσει για μια ακόμη φορά.

Καλή χρονιά, Χρόνια Πολλά σε όλους!».

Ακολουθεί η δήλωση του υπουργού Εσωτερικών Αλ. Χαρίτση

μοιραστειτε το:

Comments are closed.