Αλ. Χαρίτσης: “Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε ότι κρατάει το λόγο του”

0

H ΝΔ οραματίζεται «ένα κράτος δίχως ελεγκτικούς μηχανισμούς, μια χώρα που θα βασιλεύει ξανά η φοροδιαφυγή, ο αθέμιτος ανταγωνισμός και η εργοδοτική αυθαιρεσία, μια κοινωνία που θα είναι έκθετη στα συμφέροντα των λίγων και ισχυρών» σημειώνει ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σε ανάρτησή του στο facebook με τον τίτλο, «Υποβαθμίζοντας το κράτος – θέτοντας σε κίνδυνο το δημόσιο συμφέρον».

Η ανάρτησή του κ. Χαρίτση στο facebook έχει ως εξής:

«Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε ότι είναι πολιτικός που κρατάει το λόγο του. Όλοι και όλες τον θυμόμαστε στη νησιωτική του περιοδεία προεκλογικά, όταν διαβεβαίωνε ότι «δεν θα στείλω το ΣΔΟΕ» και περιέγραφε το ΣΕΠΕ ως εμπόδιο στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Δέκα μόλις μέρες μετά τις εκλογές, η ΝΔ προχωρά στην κατάργηση ουσιαστικά του ΣΔΟΕ και στην πλήρη υποβάθμιση του ΣΕΠΕ. Δεν πρόκειται για απλές διοικητικές ή γραφειοκρατικές μεταβολές, αλλά για κινήσεις που αποδιαρθρώνουν κρίσιμους ελεγκτικούς μηχανισμούς στην υπηρεσία της κοινωνίας και της δημοκρατίας.

Η ανησυχητική αυτή εξέλιξη συνιστά έμπρακτη απόδειξη του μέλλοντος που οραματίζεται η Νέα Δημοκρατία: ένα κράτος δίχως ελεγκτικούς μηχανισμούς, μια χώρα που θα βασιλεύει ξανά η φοροδιαφυγή, ο αθεμιτος ανταγωνισμός και η εργοδοτική αυθαιρεσία, μια κοινωνία που θα είναι έκθετη στα συμφέροντα των λίγων και ισχυρών».

Δείτε την ανάρτηση

Υποβαθμίζοντας το κράτος – θέτοντας σε κίνδυνο το δημόσιο συμφέρονΣήμερα ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε ότι είναι πολιτικός…

Δημοσιεύτηκε από Alexis Charitsis – Αλέξης Χαρίτσης στις Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019
μοιραστειτε το:

Comments are closed.