Αλλαγές στην “Αναπτυξιακή Μεσσηνίας” για το νέο της ρόλο

0

Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της συγκαλεί η “Αναπτυξιακή Μεσσηνίας – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ” στα γραφεία της, στην Καλαμάτα, την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, στη 1 μετά το μεσημέρι.

Τα θέματα της γενικής συνέλευσης -η οποία, σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, την ίδια ώρα- είναι:

  • Τροποποίηση, επαναδιατύπωση και νέα αρίθμηση όλων των άρθρων του καταστατικού και προσαρμογή του στις διατάξεις των νόμων 4674/2020, 4735/2020 και 4548/2018.
  • Εκλογή νέου Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με την επωνυμία “Αναπτυξιακή Μεσσηνίας – Ανώνυμη Εταιρεία – Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης”
  • Έγκριση κανονισμού εσωτερικής υπηρεσίας του οργανισμού
  • Διάφορες ανακοινώσεις

Στη νέα της μορφή, η “Αναπτυξιακή Μεσσηνίας” θα αναφέρεται πλέον σε ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως σημειώθηκε στη συνεδρίαση του του διοικητικού της συμβουλίου, την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, στην Τρίπολη, αναλαμβάνοντας πλέον το ρόλο της “Πελοπόννησος” Α.Ε.

Ο περιφερειάρχης είχε τότε δώσει οδηγίες προκειμένου μέσα στις επόμενες 20 ημέρες η “Αναπτυξιακή Μεσσηνίας” να έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες του νέου καταστατικού και του κανονισμού λειτουργίας της.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.