Αιτήματα της Ομοσπονδίας Εμπορίου στο Υπ. Ανάπτυξης

0

Να απαγορευτεί και στις λαϊκές αγορές το δικαίωμα να προμηθεύουν το καταναλωτικό κοινό με διαρκή – βιομηχανικά προϊόντα, καθώς και να δίνεται η δυνατότητα σε κατηγορίες επιχειρήσεων που έχει αποκλεισθεί από τη δράση “e-Λιανικό” να χρηματοδοτήσουν τη δημιουργία ή αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), ζητά η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζάκυνθου, Κεφαλλήνιας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.), με επιστολή της προς τον Υφυπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Ιωάννη Τσακίρη.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ,
Στο πλαίσιο συνεργασίας και διαλόγου με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων αλλά και με εσάς προσωπικά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής σοβαρά ζητήματα:

α) Παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας προκειμένου να απαγορευτεί και στις λαϊκές αγορές το δικαίωμα να προμηθεύουν το καταναλωτικό κοινό με διαρκή – βιομηχανικά προϊόντα, άλλως δημιουργούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού από τη στιγμή που τα εξειδικευμένα καταστήματα πώλησης των ίδιων ειδών παραμένουν υποχρεωτικά κλειστά με κρατική εντολή.

β) Επίσης θέλουμε να λάβετε μέριμνα για τους ακόλουθους ΚΑΔ: 45.32, 45.32.1, 45.32.11, 45.32.11.01, 45.32.11.02, 45.32.11.03,  καθώς έχουν παραληφθεί- εξαιρεθεί από τη δράση “e-Λιανικό” και αποκλείονται από την δυνατότητα χρηματοδότησης δημιουργίας ή αναβάθμισης ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop).

Παρακαλούμε όπως προβείτε σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και να μας τις γνωστοποιήσετε, ώστε να διορθωθούν τυχόν λάθη και παραλείψεις.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση αλλά και για οποιαδήποτε ενέργεια χρειαστεί από την πλευρά μας.

Με εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γεώργιος Βαγενάς
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αντώνιος Καλοθέου»
μοιραστειτε το:

Comments are closed.