Αθανασόπουλος: Είμαστε “Δύναμη Δημιουργίας” και θα νικήσουμε

0
ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ

«Είμαστε “Δύναμη Δημιουργίας” και θα νικήσουμε, δημιουργώντας ένα φωτεινό μέλλον για όλους μας» είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής (19/4/19) κατά τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του «Δύναμη Δημιουργίας», παρουσία πλήθους πολιτών.

Ο κ. Αθανασόπουλος, επιτέθηκε κατά της Δημοτικής Αρχήε Τσώνη αναφέροντας ότι η παρούσα δημοτική αρχή φεύγοντας αφήνει το στίγμα της στασιμότητας έργου και ουσιαστικών παρεμβάσεων. Μίλησε για εγκατάλειψη της περιφέρειας και των χωριών, για επιλογή έργων βιτρίνας, ενώ το τεράστιο έργο που υποστηρίζει ο απερχόμενος δήμαρχος ότι έχει κάνει, υπάρχει μόνο στα χαρτιά και στις μακέτες.

NIKITAS KOTSIARIS PHOTOGRAPHY nik.qr

Ο επικεφαλής της «Δύναμης Δημιουργίας» τάχθηκε κατά της ατέρμονης υποσχεσιολογίας, τονίζοντας ότι η παράταξή του προτιμά τις εφικτές δράσεις και τις κοστολογημένες πρωτοβουλίες. Αναφέρθηκε στους βασικούς πυλώνες του προγράμματός του που αφορούν στην ασφάλεια, την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα, του τουρισμού, των υποδομών, στην κοινωνική φροντίδα, τον πολιτισμό. Ακολούθως, παρουσίασε τις ολοκληρωμένες παρεμβάσεις που έχουν προγραμματιστεί για κάθε Δημοτική Ενότητα.

  • Κατεβάστε εδώ την ομιλία του κ. Αθανασόπουλου
μοιραστειτε το:

Comments are closed.