Αγώνας δρόμου 5.000 μ. στο Ιστορικό Κέντρο

0

ΣΤΙΣ 25Η ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Αγώνας 5.000 μέτρων με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των ναρκωτικών, η οποία έχει καθοριστεί στις 26η Ιουνίου, διοργανώνει την Κυριακή 25η Ιουνίου 2017, στις 7:30 το απόγευμα, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας του ΚΕ.ΘΕ.Α. (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) “Κύτταρο”, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.

Πρόκειται για ένα και μοναδικό αγώνα δρόμου και περπατήματος στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας, αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών.

Δηλώσεις συμμετοχής:

  1. Ηλεκτρονικά: http://www.sdym.gr/index.php/oi-agones-mas/dilosi-symmetoxis-p ( μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 23/6). Παράκληση των διοργανωτών, είναι να προτιμηθεί η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής.
  2. Την ημέρα του Αγώνα στη Γραμματεία (μέχρι τις 19:00). Κόστος συμμετοχής τρία ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο ΚΕΘΕΑ Καλαμάτας.

Έπαθλα: Κύπελλο στους τρις πρώτους (κατηγορίες ανδρών γυναικών). Μετάλλιο σε όσους τερματίσουν.

Ο αγώνας: Η διαδρομή είναι 5.000 μέτρα (δύο στροφές των 2,5 χλμ.) με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία 23ης Μαρτίου. Ο αγώνας περιλαμβάνει τις οδoύς: Πλ. 23ης Μαρτίου – Υπαπαντής – Πατριάρχου Μελετίου – Φαρών – Αλαγονίας – Σπάρτης – Σπάρτης (αριστερά) – Νέδοντος – Βασ. Γεωργίου (Νικηταρά) – Αριστομένους – Σταδίου – Πλ. 23ης Μαρτίου.

Ιατρική Κάλυψη: Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα υγείας και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Επίσης δε φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ατύχημα που προκύψει κατά τη διεξαγωγή των αγώνων. Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη του γονέα τους και είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο, ώστε να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους. Οι διοργανωτές δεσμεύονται ότι θα πάρουν όλα τα δυνατά μέτρα προκειμένου οι αθλητές να είναι ασφαλείς. Για το λόγο αυτό θα υπάρχει Ομάδα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, εθελοντές, ΕΚΑΒ, Γιατροί, καθώς και ασθενοφόρο, σε όλη τη διαδρομή του αγώνα. Για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνα, θα μεριμνήσει η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας».

Ηλεκτρονική χρονομέτρηση & αποτελέσματα: Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς, θα πρέπει να φορούν το chip χρονομέτρησης που θα παραλάβουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους από τη γραμματεία του αγώνα.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.