Αγρότες απέκλεισαν συμβολικά την εθνική

0

Αγρότες της Μεσσηνίας απέκλεισαν λίγο μετά τις 4 σήμερα (7/2/19) το απόγευμα, με τρακτέρ και άλλα γεωργικά μηχανήματα, τον αυτοκινητόδρομο Καλαμάτας – Αθήνας, στο ύψος του πολυκαταστήματος «Praktiker», στη Θουρία. Ο δρόμος παρέμεινε συμβολικά κλειστός για περίπου μιάμιση ώρα.

Την κινητοποίηση διοργάνωσε ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης, με συμμετοχή αγροτών και από άλλες περιοχές. Ανάλογη κινητοποίηση θα γίνει αύριο στις 2 μετά το μεσημέρι, με κλείσιμο του δρόμου, στον κόμβο της Σπάρτης.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Μεσσήνης «…απαντάμε με κλιμάκωση του αγώνα μας στην άρνηση της κυβέρνησης να δεχτεί την πρόταση για συνάντηση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και κλιμάκιο συναρμόδιων υπουργών.

Η κυβέρνηση δεν θέλει ουσιαστική συζήτηση, μιλάει για προσχηματικό διάλογο για τις κάμερες και τις φωτογραφίες. Ζητάμε διευρυμένη συνάντηση γιατί ο ίδιος ο Υπουργός δηλώνει αναρμόδιος για τα δίκαια αιτήματα μας όπως το θέμα του ΦΠΑ, των εισφορών του ΕΦΚΑ, το αφορολόγητο κτλ.».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.