Αγορά ακινήτου για κατασκευή πλατείας στους Χράνους

0

Στην αγορά ακινήτου για την κατασκευή πλατείας στην Τοπική Κοινότητα Χράνων προχώρησε σήμερα Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 ο Δήμος Μεσσήνης. Τα συμβόλαια αγοράς του ακινήτου υπεγράφησαν στο γραφείο του Δημάρχου μεταξύ των συμβαλλομένων, του Δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου και των πωλητών Γεωργίου και Έντιτ Βανταλή.

Το ακίνητο έκτασης 3 στρεμμάτων περίπου, θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή πλατείας, καθώς ο οικισμός Χράνων της Δ.Ε. Αίπειας δεν διαθέτει σχετικό ελεύθερο κοινόχρηστο χώρο μέχρι τώρα και η δημιουργία πλατείας, αποτελούσε πάγιο αίτημα κατοίκων και τουριστών.

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο Δήμαρχος δήλωσε: «Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος σήμερα γιατί στο ακίνητο αυτό θα διαμορφώσουμε πλατεία, ώστε να αποκτήσει ο οικισμός των Χράνων τον δικό του ελεύθερο χώρο αναψυχής. Ευχαριστώ τους πωλητές για τη συνεργασία και την απόδοση του ακινήτου στον Δήμο μας. Θα το αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πιστεύω ότι αυτή η εξέλιξη θα χαροποιήσει τους κατοίκους και τους επισκέπτες του οικισμού».

Στην υπογραφή των συμβολαίων παραβρέθηκαν επίσης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Ρούτσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλαος Φύκιρης, η πρόεδρος της Τ.Κ Χράνων Ελένη Κουράκλη, το μέλος της Τ.Κ. Χράνων Νίκος Αγγελόπουλος, ο συμβολαιογράφος Κωνσταντίνος Μιχελής, η δικηγόρος των πωλητών Κάτια Κοκιασμένου, η δικηγόρος του Δήμου Μεσσήνης Κωνσταντίνα Κουτσούλη και υπηρεσιακοί παράγοντες.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.