Έφυγε από τη ζωή ο Παν. Τσιμόγιαννης

0

Έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα, ο Παναγιώτης Τσιμόγιαννης, σε ηλικία 65 ετών, μετά από σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του τα τελευταία χρόνια.

Ο Παναγιώτης ήταν ένας άνθρωπος αγαπητός, αφήνοντας το στίγμα του στον ΟΑΕΔ του οποίου ήταν υπάλληλος, στον Αθλητισμό, με τον οποίον ασχολήθηκε και στην Πρωτοβάθμια και την Δευτεροβάθμια (αιρετή) Αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησε.

Ο εκλιπών υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας 1999-2002 επί Παν. Κουμάντου και στη συνέχεια Νομαρχιακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημ. Δράκου, του οποίου υπήρξε στενός συνεργάτης. Ο Π. Τσιμόγιαννης είχε την αμέριστη εμπιστοσύνη του Νομάρχη, ο οποίος του ανάθεσε την Διεύθυνση του γραφείου του, παράλληλα με άλλα καθήκοντα.

Άνθρωπος με αγάπη για τον αθλητισμό, την οποία έδειξε τόσο με την ενασχόλησή του με το τένις, αλλά και ως παράγοντας του αθλητισμού από τις θέσεις ευθύνης στο Δήμο Καλαμάτας και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας. Είχε διατελέσει, μεταξύ άλλων, Πρόεδρος στον Αθλητικό Φορέα του Δήμου Καλαμάτας(1999-2002) και στη συνέχεια πρόεδρος στον ΟΠΑΝΑΜ (Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας).

Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 5 το απόγευμα στο κοιμητήριο της Σπερχογείας Μεσσηνίας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.