Έτοιμο για αναβάθμιση το Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων

0
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ

Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014 – 2020 εντάχθηκαν τα Κέντρα Υγείας Δημητσάνας, Τροπαίων, Λεωνιδίου, Καλιάνων, Λυγουριού, Βλαχιώτη, Γυθείου, Νεάπολης και Αρεόπολης, με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη. Τα έργα αφορούν εκσυγχρονισμό και λειτουργική αναβάθμιση των προαναφερόμενων Κέντρων Υγείας, συνολικού προϋπολογισμού 1.879.000 €.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ανακοίνωσε επίσης ότι σε ήδη ανοιχτή πρόσκληση της διαχειριστικής αρχής της Περιφέρειας θα ενταχθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα τα Κέντρα Υγείας Γαργαλιάνων και Άστρους.

«Το μεγάλο μας έργο στον τομέα της υγείας στην Πελοπόννησο συνεχίζεται και εξελίσσεται με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική, ώστε να ολοκληρώσουμε το στόχο μας να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στους πολίτες και επισκέπτες της Πελοποννήσου» δήλωσε ο Περιφερειάρχης και τόνισε ότι «με απόλυτη συνέπεια στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και αγαστή συνεργασία με όλους τους θεσμικούς φορείς και τους πολίτες της Πελοποννήσου επιτυγχάνουμε σημαντικά αποτελέσματα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και ενδυναμώνουν την κοινωνική συνοχή». 

μοιραστειτε το:

Comments are closed.