Έτοιμος για νεά μέτρα ο Δήμος Καλαμάτας αν χρειαστεί

0

“Ο Δήμος Καλαμάτας με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις της υγειονομικής κρίσης και τη διαρκώς αυξανόμενη τάση των κρουσμάτων”. Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, στην οποία προστίθενται ακόμα τα εξής:

“Ως κύριο μέλημά του είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και σε συνέχεια του ΦΕΚ Β’ 2857-13.07.2020, σύμφωνα με το οποίο ορίζεται η απαγόρευση της πραγματοποίησης πανηγύρεων ή άλλων αντίστοιχων δημόσιων ανοικτών εκδηλώσεων τοπικού ή μη χαρακτήρα από ιδιωτικούς ή μη φορείς, προτίθεται να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης κρουσμάτων κορωνοϊού σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου (καταγραφή ιχνηλάτησης, αντισηπτικά, μάσκες).

Σημειώνεται ότι η Δημοτική Αρχή και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία με τους αρμόδιους για το θέμα φορείς (Υπουργείο Υγείας, Ανάπτυξης, Εσωτερικών κ.λπ.) και τα δεδομένα επαναξιολογούνται διαρκώς. Ο Δήμος εφόσον απαιτηθεί είναι έτοιμος για τη λήψη νέων μέτρων”.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.