Έξι τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Περιφέρειά μας

0

Σε 6 ανέρχονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς στα 3 της Μεσσηνίας και στο ένα της Λακωνίας, προστέθηκαν σήμερα Τρίτη 24 Μαρτίου, ένα στην Αρκαδία και ένα στην Αργολίδα.

Αυτό έγινε γνωστό κατά την υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα σύσκεψη της συντονιστικής επιτροπής που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 9 το πρωί στην Τρίπολη, στην οποία μέσω τηλεδιάσκεψης συμμετείχαν και οι αντιπεριφερειάρχες.

Όσον αφορά τις υπηρεσίες της Περιφέρειες, στη σημερινή σύσκεψη διαπιστώθηκε βελτιωμένη, σε σχέση με χθες Δευτέρα, η παρουσία των υπαλλήλων, τόσο στην έδρα, όσο και στις Περιφερειακές Ενότητες.

  • Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα με τη δυναμικότητα των υπηρεσιών της Περιφέρειας σήμερα Τρίτη 24 Μαρτίου,

Στην ίδια σύσκεψη αποφασίστηκε η αποστολή, εκ μέρους της έδρας της Περιφέρειας, υλικών και εξοπλισμού προς δομές υγείας και άλλους φορείς του δημόσιου τομέα.

  • Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα με τα υλικά που διέθεσε η έδρα της Περιφέρειας προς δομές υγείας και άλλους φορείς του δημόσιου τομέα. (Στον εν λόγω πίνακα δεν περιλαμβάνονται υλικά που διαθέτουν οι Π.Ε. προς τους φορείς της περιοχής τους).
μοιραστειτε το:

Comments are closed.