Έξι νέοι υποψήφιοι με τον Μανώλη Μάκαρη

0

Έξι ακόμα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Καλαμάτας “Ανοιχτός Δήμος -Ενεργοί Πολίτες” Μανώλης Μάκαρης, σήμερα (8/2/19) το μεσημέρι, στο Ιστορικό δημαρχείο.

Πρόκειται για τους

  • Νίκο Γκούζο, κατασκευαστή επίπλων,
  • Βασίλη Δωδέκατο, Πιστοποιημένο εμπειρογνώμονα ακινήτων, κτηματομεσίτη,
  • Γεωργία Καούνη, δικηγόρο,
  • Γιάννη Λάμπο, επιχειρηματία,
  • Σπυριδούλα Μπογέα ιδιοκτήτρια καταστήματος εστίασης και
  • Γιάννη Πουλόπουλο, συνταξιούχο του ΟΣΕ.

Οι έξι υποψήφιοι σύμβουλοι κατά την παρουσίασή τους από τον επικεφαλής του συνδυασμού Μανώλη Μάκαρη, σε σύντομες παρεμβάσεις τους αναφέρθηκαν στους λόγους καθόδου τους στις εκλογές.

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΚΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 6 ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των 6 υποψηφίων, όταν ο κ. Μάκαρης ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τ τους έξι δημοτικούς συμβούλους που αποχώρησαν από το συνδυασμό, ή κάποιους από αυτούς, απάντησε ότι «επιθυμώ να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στους σημερινούς υποψήφιους θεωρώ άδικο να μην πάρουν τη μερίδα του Λέοντος της δημοσιότητας οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι». Πρόσθεσε όμως ότι «επειδή δεν θέλω να μένει τίποτα αναπάντητο θα απαντήσω σε αυτή την ερώτηση.

Θα πω πάλι αυτό που είπα στην πίτα ότι σεβόμαστε όλους τους ανθρώπους που ήταν μαζί μας από το 2014, ασχέτως αν κάποιοι δεν είναι μαζί μας αυτό το διάστημα. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα».

Σε άλλη ερώτηση αν υπήρξαν επαφές, αν έχουν γίνει συζητήσεις κι αν είναι κάτι ανακοινώσιμο, απάντησε:

«Όχι δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Όταν θα υπάρξει κάτι θα ανακοινωθεί. Απλά, εγώ σας λέω ότι σέβομαι αυτούς τους ανθρώπους που για διάφορους λόγους εξωγενείς παράγοντες δεν ήταν μαζί μας για ένα μικρό χρονικό διάστημα».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.