Τρεις νεαροί που έκλεβαν στη Λακωνία πιάστηκαν στην Καλαμάτα

0

Τρία άτομα ηλικίας από 18 έως 28 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για 4 κλοπές σε σπίτια και οχήματα, καθώς και για μία απόπειρα κλοπής σε όχημα στο Γύθειο και σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Σπάρτης και Ανατολικής Μάνης, προχθές (17.6.2020), πιάστηκαν χθες (18.6.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτα.

Οι κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν και προσήχθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας και στη συνέχεια συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης.

Ειδικότερα, εξιχνιάστηκαν, από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης, οι κλοπές και η απόπειρα κλοπής που έγιναν προχθές (17.6.2020), στο Γύθειο και σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Σπάρτης και Ανατολικής Μάνης Λακωνίας. Οι δράστες διέπραξαν συνολικά 4 κλοπές σε οικίες και σε οχήματα καθώς και μία απόπειρα κλοπής σε όχημα.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται τρεις ημεδαποί ηλικίας 18, 25 και 28 ετών, οι οποίοι, εντοπίστηκαν χθες (18.6.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτα Μεσσηνίας, και προσήχθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας και στη συνέχεια συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης.

Κατά τη δράση τους είχαν αφαιρέσει συνολικά, χρήματα, χρυσαφικά, κ.ά., η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 7.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα αυτών, η οποία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.