Έκθεση Κρασιού – Αποσταγμάτων – Γευσιγνωσίας στην Καλαμάτα

0

Την πρώτη έκθεση Κρασιού – Αποσταγμάτων – Γευσιγνωσίας “ΟΙΝΟ Messinia” διοργανώνει η Drinkshop – “Κάβα Χρονόπουλος”, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ, στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου «ELITE cityResort» στην Καλαμάτα, με ελεύθερη είσοδο. Στην έκθεση «ΟΙΝΟ Messinia» θα παρουσιαστούν κρασιά 25 Ελλήνων  παραγωγών.

Οι οινόφιλοι και οι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μία γευστική επισκόπηση της ελληνικής παραγωγής από Γλυκά, Λευκά, Κόκκινα, Ροζέ, Αφρώδη και κρασιά Βιολογικής Καλλιέργειας. Εξίσου σημαντική η δυνατότητα που θα προσφέρει στους επαγγελματίες κρασιού και εστίασης η πρώτη αυτή έκθεση επί μεσσηνιακού εδάφους, να πραγματοποιήσουν ουσιαστικές και καρποφόρες επαφές με οινοποιία όλης της χώρας, προκειμένου να επιλέξουν και να συμπεριλάβουν στις λίστες κρασιών τους ότι καλύτερο και πιο γευστικό παράγει η ελληνική γη. Αυτή την ευκαιρία θα προσφέρουν οι 25 οινοποιοί από ολόκληρη την  Ελλάδα που θα συμμετέχουν στην έκθεση «ΟΙΝΟ Messinia».

Η «ΚΑΒΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ»

Η Επιχείρηση – «Κάβα Χρονόπουλος» ιδρύθηκε το 1986 στην Πύλο Μεσσηνίας και στο πέρασμα των χρόνων κατόρθωσε να καταξιωθεί και να αποτελέσει σημείο αναφοράς στη λέξη ποτό με τα προϊόντα που εμπορεύεται να διακρίνονται για την άριστη ποιότητα τους, καλύπτοντας τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων.

Στο πολύ γνωστό κατάστημα της Πύλου, στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, παρουσιάζεται μια μεγάλη ποικιλία σε κρασιά, ποτά, μπύρες, αναψυκτικά, gourmet προϊόντα και φυσικά καλάθια δώρων. Kαι από τον Απριλιο του 2019 λειτουργεί και το www.drink-shop.gr, με πάνω από 1.000 είδη και αποστολή σε όλη την Ελλαδα.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.