Άσκηση με εκτροπή της κυκλοφορίας στην παλιά εθνική

0

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με εκτροπή της κυκλοφορίας, έχουν προγραμματιστεί σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα λόγω διεξαγωγής άσκησης ετοιμότητας στην περιοχή της σήραγγας Νεοχωρίου, όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου.

«Οι ρυθμίσεις αυτές, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, περιλαμβάνουν τον ολικό αποκλεισμό κυκλοφορίας, στο τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 124,6 (Ανισόπεδος Κόμβος Στέρνας) έως και 158,2 (Ανισόπεδος Κόμβος Τρίπολη Βόρεια)», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα από τις 9 το βράδυ της 28.11.2018 έως και την 06:00 το πρωί της 29.11.2018 στο προαναφερόμενο τμήμα θα πραγματοποιηθεί ολικός αποκλεισμός κυκλοφορίας και με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους ανισόπεδους κόμβους Στέρνας και Τρίπολης Βόρεια, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Τρίπολης – Άργους.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.