Άρχισαν οι εργασίες αναβάθμισης του δρόμου προς Πύλο

0

Ξεκίνησε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, το έργο “Αναβάθμιση Οδικής Ασφάλειας Εθνικού και Επαρχιακού δικτύου (τμήμα Καλαμάτα – Ασπρόχωμα – Μεσσήνη – Πύλος”, προϋπολογισμού 1.000.000 €, χρηματοδοτούμενο από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Οι εργασίες άρχισαν στο τμήμα της Εθνικής οδού, λίγο πριν τη διασταύρωση προς Δάρα – Δροσιά μέχρι την έξοδο του Ριζόμυλου προς Πύλο.

Στο σημείο αυτό θα ολοκληρώσει ασφαλτικές εργασίες σε μήκος 200 μ. προς Δάρα, 300 μ. προς Πεταλίδι και 1000μ. επί της εθνικής οδού. Ο Αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος επισκέφθηκε το έργο, το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, παρακολούθησε τις εργασίες και δήλωσε ότι “ένα πολύ σημαντικό έργο αρχίζει παρεμβαίνοντας σε ένα κομβικό σημείο του οδικού μας δικτύου, με πολλά προβλήματα από το παρελθόν. Προηγήθηκαν από άλλη εργολαβία εργασίες διευθέτησης των ομβρίων και ολοκληρώνεται με την παρούσα εργολαβία η βελτίωση της οδικής ασφάλειας”.

Υπήρξε αποξήλωση του παλαιού ασφαλτοτάπητα, ενώ όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν θα γίνουν και οι ασφαλτικές εργασίες. Τέλος το έργο θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις του και στις υπόλοιπες θέσεις που προβλέπονται από τη μελέτη του.  

μοιραστειτε το:

Comments are closed.