“Άριστης ποιότητας το νερό ύδρευσης των Γαργαλιάνων”

0

“Οι χθεσινές δηλώσεις μου για την ποιότητα του νερού ύδρευσης του συνδέσμου, επ’ ουδενί είχαν σκοπό να δημιουργήσουν προβληματισμό στους συμπολίτες μου και το νερό είναι αρίστης ποιότητας”, αναφέρει σε διευκρινιστική του δήλωση ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης ‘’Καπετάν Τέλος Άγρας’’ Χαρ. Αυρηλιώνης, προς τους κατοίκους της Δ.Ε. Γαργαλιάνων, σημειώνοντας πως “οι δηλώσεις μας, έτυχαν δόλιας πολιτικής εκμετάλλευσης και παρερμηνείας…”.

Ειδικότερα η δήλωση του κ. Αυρηλιώνη αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί Συμπολίτες της Δ.Ε. Γαργαλιάνων
Οι χθεσινές δηλώσεις μου για την ποιότητα του νερού ύδρευσης του συνδέσμου, επ’ ουδενί είχαν σκοπό να δημιουργήσουν προβληματισμό στους συμπολίτες μου και το νερό είναι ΑΡΙΣΤΗΣ ποιότητας.
Αυτό που ήθελα να τονίσω και παρερμηνεύτηκε είναι ότι επιβάλλεται αναγκαία η αλλαγή του δικτύου και παράλληλα η βελτίωση ποιότητας του νερού, λόγω του ότι το δίκτυο ύδρευσης της ευρύτερης περιοχής είναι σε μεγάλο ποσοστό από αμιαντοτσιμέντο και πολύ μικρό ποσοστό από σιδηροσωλήνες και PVC (αυτά προκύπτουν από την περιβαλλοντική μελέτη και είναι διαθέσιμα προς του συμπολίτες μου όποτε μου ζητηθούν) με αποτέλεσμα οι ίνες του αμιάντου όταν ξεφεύγουν να αιωρούνται στην ατμόσφαιρα και να έχουν την ιδιότητα να επιπλέουν στο νερό.

Ο μέσος όρος ηλικίας του δικτύου στις τοπικές κοινότητες ξεπερνά τα 40 χρόνια. Δεν υπάρχει αποτύπωση του δικτύου, ούτε διυλιστήριο και οι απώλειες του είναι από 30 % έως 40 %, ενώ η κάλυψη του δικτύου φθάνει μόνο στο 30%.

Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά οι δηλώσεις μας, έτυχαν δόλιας πολιτικής εκμετάλλευσης και παρερμηνείας και έδωσαν την αφορμή στην αντιπολίτευση να εκθέσει εμένα προσωπικά, αλλά και για να καλύψει επικοινωνιακά τις προηγούμενες αδυναμίες τους…

Σε κάθε περίπτωση παραμένω στην διάθεση των συμπολιτών μου που με δική τους λαϊκή εντολή εκτελώ νομιμότατα και άμεμπτα τις προεκλογικές μας υποσχέσεις.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. “ΚΑΠΕΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ”
Χαράλαμπος Αυρηλιώνης».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.