Υποψηφιότητα Κυριακοπούλου για τη ΝΟΔΕ της Ν.Δ.

0

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ

«…είμαστε μία από τις καλύτερες ΝΟΔΕ όσον αφορά την εκλογική ετοιμότητά της…», αναφέρει η νυν Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Ν.Δ., σε ανακοίνωση της για την εκ νέου υποψηφιότητάς της για την ανανέωση της θητείας της στη συγκεκριμένη θέση, ενώ κάνοντας λόγο για το έργο της διετίας σημειώνει ότι «…δουλέψαμε αθόρυβα και αποτελεσματικά. Κάναμε μια νέα αρχή σε νέα γραφεία, οργανώσαμε δράσεις, αναδείξαμε και αναδεικνύουμε τα προβλήματα. Μεταδίδουμε ασταμάτητα σε όλο το Νομό το πρόγραμμά μας…»

Υποστηρίζει ακόμα, θέλοντας να ενισχύσει την υποψηφιότητά της, ότι «δεν είναι τυχαίο ότι αυτή τη στιγμή στις δημοσκοπήσεις η αξιωματική αντιπολίτευση προηγείται με διψήφιο ποσοστό της κυβέρνησης και στη Μεσσηνία αυτό το ποσοστό είναι ακόμα μεγαλύτερο», ενώ κάνει λόγο για «αήθεις και ανώνυμες προσωπικές επιθέσεις που δέχτηκα μέχρι και πρόσφατα», σημειώνοντας πως «τέτοιες άνανδρες συμπεριφορές δε με πτοούν».

Η ανακοίνωση της Νατάσσας Κυριακοπούλου, την οποία έχει αναρτήσει και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, συνοδεύοντάς την και με φωτογραφία της με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέρει τα εξής:

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,

Οννεδίτισες και Οννεδίτες,

Δαπίτισες και Δαπίτες,

Περίπου πριν δυο χρόνια είχα την τιμή να αναλάβω την Προεδρία της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Μεσσηνίας. Μιας οργάνωσης με μεγάλη και λαμπρή ιστορία καθώς την έχουν υπηρετήσει άξιοι Πρόεδροι και μέλη, γι’ αυτό και διαχρονικά στο νομό μας η Ν.Δ. καταγράφει τα υψηλότερα ποσοστά της.

Είχα την τιμή να αναλάβω την Προεδρία αυτής της ιστορικής ΝΟΔΕ σε δύσκολες συνθήκες. Η Παράταξη μόλις είχε αναδείξει τον 2ο εκλεγμένο Πρόεδρό της από τη βάση, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά από μια πολύμηνη εσωκομματική διαδικασία. Ταυτόχρονα στην Ελληνική κοινωνία είχε αναδειχθεί ο διχασμός, η μιζέρια και ο λαϊκισμός που πρέσβευε και πρεσβεύει το συνονθύλευμα της σημερινής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

kyriakopoulou N1

Από την πρώτη μου μόλις ανακοίνωση είχα επισημάνει τα αδιέξοδα στα οποία θα οδηγούσε τη Χώρα η σημερινή κυβέρνηση και ότι πάλι η Νέα Δημοκρατία, η Παράταξη των μεγάλων επιλογών για τη Χώρα, η Παράταξη που πάντα στάθηκε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας θα κληθεί, για άλλη μια φορά, να βγάλει την Ελλάδα από το τέλμα. Είχα επίσης τονίσει την ανάγκη να συστρατευτούμε όλοι στον αγώνα του Κυριάκου Μητσοτάκη υπέρ της υπευθυνότητας, του ρεαλισμού, της αποτελεσματικότητας και της ειλικρίνειας στην Πολιτική.

Δύο μόλις χρόνια μετά και επαληθεύτηκα διπλά. Τα αδιέξοδα στα οποία έχει φέρει τη Χώρα η σημερινή κυβέρνηση είναι μεγάλα και πολλαπλά. Μόνος φάρος Ελπίδας, μόνη λύση για να ξαναβρεί η Ελλάδα την κανονικότητα είναι το ρεαλιστικό και αποτελεσματικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η Ν.Δ. το απέδειξε το 2012-2014 και θα το ξανακάνει πράξη. Είναι η μόνη δύναμη που μπορεί γρήγορα και αποτελεσματικά να βγάλει τη Χώρα από την κρίση.

Όπως σε όλη την Ελλάδα, έτσι και στη Μεσσηνία δουλέψαμε αθόρυβα και αποτελεσματικά. Κάναμε μια νέα αρχή σε νέα γραφεία, οργανώσαμε δράσεις, αναδείξαμε και αναδεικνύουμε τα προβλήματα. Μεταδίδουμε ασταμάτητα σε όλο το Νομό το πρόγραμμά μας και είμαστε μία από τις καλύτερες ΝΟΔΕ όσον αφορά την εκλογική ετοιμότητά της. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή τη στιγμή στις δημοσκοπήσεις η αξιωματική αντιπολίτευση προηγείται με διψήφιο ποσοστό της κυβέρνησης και στη Μεσσηνία αυτό το ποσοστό είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Μέσα από την καρδιά μου, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη και τους φίλους της ΝΔ που συμβάλλουν σε αυτόν τον αγώνα. Θέλω τους ευχαριστήσω διπλά που στάθηκαν από την πρώτη στιγμή αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια, αλλά και που με στήριξαν στις αήθης και ανώνυμες προσωπικές επιθέσεις που δέχτηκα μέχρι και πρόσφατα. Έχω μάθει από τα φοιτητικά μου χρόνια να μάχομαι για αυτήν την παράταξη, στη ΔΑΠ, στην ΟΝΝΕΔ, στη ΝΔ, στο χώρο των Μηχανικών με τη ΔΚΜ και να φέρνω το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό θα κάνω και στις επόμενες Εθνικές εκλογές και τέτοιες άνανδρες συμπεριφορές δε με πτοούν.

Όσο και να μη θέλουν κάποιοι, η ΝΟΔΕ ΝΔ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ θα παραμείνει το προπύργιο της Παράταξης και στις επόμενες Εθνικές εκλογές.

Για τους παραπάνω λόγους, σας ζητώ να ανανεώσετε την κάρτα μέλους και να συμμετέχετε στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου και μελών στη ΝΟΔΕ και στις ΔΗΜΤΟ του νομού.

Σας ζητώ να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μου να συνεχίσουμε τον αγώνα για τη διαμόρφωση μιας καλύτερης μέρας για τη Μεσσηνία, την Παράταξη, αλλά πρωτίστως για τη Χώρα.

Με εκτίμηση,

Νατάσσα Κυριακοπούλου

Προόεδρος ΝΟΔΕ Μεσσηνίας

μοιραστειτε το:

Comments are closed.