Το Δ.Σ. Καλαμάτας για τον Π. Καρατζέα

0
Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του προέδρου του Παναγιώτη Νικ. Καρατζέα, ανήμερα τον 15Αυγουστο, συνήλθε εκτάκτως σήμερα, Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018, στη 1 μ.μ, για την απότιση φόρου τιμής στον εκλιπόντα και την έκφραση συλλυπητηρίων προς τους οικείους του.
proedros kar
Ο Δήμαρχος εξήρε τις αρετές του Παναγιώτη Καρατζέα, τονίζοντας πως υπηρέτησε με πάθος την Αυτοδιοίκηση, ενώ διεκρίνετο από αγάπη για την πόλη και τον τόπο καταγωγής του, τη Μάνη, για την ιατρική και για το συνάνθρωπο, τον οποίο ήθελε πάντοτε να εξυπηρετεί. Ο Π. Νίκας τόνισε ότι ο εκλιπών ήταν εντεταγμένος στο πνεύμα της ομάδας και άνθρωπος της συνεργασίας, γεγονότα που απέφεραν καλά αποτελέσματα στο πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Karagiannis-Adamo
Ανάλογες τοποθετήσεις έκαναν επικεφαλής Παρατάξεων και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Με εισήγηση του Δημάρχου, υιοθετήθηκε το ακόλουθο ψήφισμα:
NIKAS_DS
«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαμάτας, συνελθόν εκτάκτως την Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018, με την είδηση της εκδημίας του Προέδρου του, αειμνήστου Παναγιώτη Καρατζέα
ΨΗΦΙΖΕΙ
  1. Την πραγματοποίηση της κηδείας του με δημοτική δαπάνη
  2. Τη συμμετοχή των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Φιλαρμονικής στην εξόδιο ακολουθία, καθώς και την κατάθεση στεφάνων στη σορό του εκλιπόντος από το Δημοτικό Συμβούλιο και το Δήμαρχο
  3. Τον κυματισμό μεσίστιας της σημαίας του Δήμου στο Δημαρχείο και τα Δημοτικά Κτήρια επί τριήμερο
  4. Την ανάρτηση της φωτογραφίας του εκλιπόντος στο γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου»

Ακολούθως, στη μνήμη του τεθνεώτος τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Σημειώνεται πως η εξόδιος ακολουθία του αειμνήστου Παναγιώτη Καρατζέα θα τελεσθεί αύριο Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018 και ώρα 17.00, στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Υπαπαντής.

anoixtos_dhmos

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΑΤΖΕΑ

Ο Παναγιώτης Νικ. Καρατζέας γεννήθηκε στη Καλαμάτα το 1954. Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου απoφοίτησε το 1978. Από το 1980 ασκούσε το επάγγελμα του οδοντιάτρου στη Καλαμάτα. Από το 1991 ήταν διορισμένος μόνιμος ελεγκτής υγείας στα Ασφαλιστικά Ταμεία Τ.Υ.Δ.Κ.Υ., Ο.Π.Α.Δ Τ.Υ.Δ.Κ.Υ., Ε.Ο.Π.Υ.Υ. & προσφάτως στο Π.Ε.Δ.Υ.

  • Εξελέγη και διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας κατά τις περιόδους 1999-2002, 2007-2010 και 2014-2018.
  • Υπήρξε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας επί 3 θητείες (2 θητείες κατά την περίοδο 2007-2010 και η τρίτη κατά το διάστημα 2017-2018).
  • Διετέλεσε Πρόεδρος ΔΣ του Κοινωνικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας καθώς και της ΔΕΑΚ, ενώ υπήρξε Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου και μέλος ΔΣ του Β΄ ΚΑΠΗ και της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας, καθώς και Πρόεδρος του Ειδικού Σχολείου.
  • Διετέλεσε, επίσης, συνδικαλιστής στον οδοντιατρικό κλάδο.
  • Ήταν έγγαμος με την Αικατερίνη Αλεβίζου, συνταξιούχο τραπεζικό, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, το Νικόλαο και τον Κωνσταντίνο.
μοιραστειτε το:

Comments are closed.