Τι έκανε ο Δήμος για το ανήλικο της Ρούπα

0

Τη συνδρομή του -και μάλιστα μέσω αργιών- παρείχε Δήμος Καλαμάτας, ώστε η υπόθεση με το ανήλικο παιδί της Πόλας Ρούπα, πάρει τη θετική εξέλιξη και δοθεί η επιμέλειά του στην γιαγιά του (μητέρα της συλληφθείσης), η οποία διαμένει στην Καλαμάτα.

Αυτό αποκάλυψε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παν. Νίκας, χθες (9.1.2017), κατά τη συνάντησή του με τους δημοσιογράφους, λέγοντας ότι ανήμερα τα Φώτα, την Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017, στις 3 μετά το μεσημέρι, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ζήτησε τη συνδρομή του Δήμου Καλαμάτας, όσον αφορά στην τακτοποίηση του ζητήματος που είχε προκύψει με το ανήλικο παιδί της Πόλας Ρούπα

Όπως είπε ο Δήμαρχος, «αμέσως κινητοποιήθηκαν οι Υπηρεσίες μας, ο Δήμος άνοιξε ανήμερα τα Φώτα και ο Γενικός Γραμματέας συντόνισε τις σχετικές εργασίες. Στις 8 το βράδυ είχε σταλεί η πρώτη αναγκαία έκθεση κοινωνικού λειτουργού. Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 7 Ιανουαρίου, μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι, λόγω απουσίας των συγγενών από την Καλαμάτα, εστάλη και η δεύτερη έκθεση.
Σε ελάχιστο χρόνο κάναμε αυτά, τα οποία είχαμε υποχρέωση να κάνουμε και οποιαδήποτε συνδρομή χρειαστεί αυτό το ανήλικο παιδί, ο Δήμος Καλαμάτας θα τη δώσει, γιατί αυτό πρέπει να κάνει».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.