Σύσκεψη για το Κέντρο Υγείας Αίπειας

0

Ευρεία σύσκεψη, σχετικά με την κατασκευή Κέντρου Υγείας στην Αίπεια, πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Μεσσήνης χθες (12 Ιανουαρίου 2018) μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Γιώργου Τσώνη και με τη συμμετοχή των αντιδημάρχων Κ. Γεωργακόπολου και Γεωργίας Παναγοπούλου.

Στην σύσκεψη πήραν μέρος ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος μαζί με μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας, Παναγιώτης Γιαννακέας, ο διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας της 6η Υ.Π.Ε, Αντώνης Ρακαβάς, ο δημοτικός σύμβουλος Μεσσήνης, Σπύρος Κρασσακόπουλος, ο εντεταλμένος της Δημοτικής Ενότητας Αίπειας, Ηλίας Πετρόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Αίπειας, Νικόλαος Αναστασόπουλος και ο πρώην Αντιδήμαρχος Αίπειας, Νικόλαος Ρισβάνης.

Η κατασκευή του Κέντρου Υγείας αποτελεί χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής διότι θα εξυπηρετήσει όλη την ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Αίπειας , στοχεύοντας στην αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας υγείας, στην κάλυψη των αναγκών των κατοίκων σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Καθώς ο σχεδιασμός του συγκεκριμένου έργου έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια, στη σύσκεψη, συζητήθηκαν ζητήματα που έχουν προκύψει και τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν ώστε να ξεπεραστούν εμπόδια και να ενταχθεί το έργο σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Τέθηκαν επίσης ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των περιφερειακών ιατρείων του Δήμου Μεσσήνης.

Ο Δήμαρχος, Γιώργος Τσώνης, επισήμανε ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την υλοποίηση του έργου και την έγκαιρη κατασκευή του καθώς η υγεία αποτελεί δημόσιο αγαθό, δικαίωμα όλων.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.