Συνεχίζει ο Μπόμπολας με την “Ηλέκτωρ” για τα σκουπίδια

0

Έγινε αποδεκτή από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας, η οποία συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη (7 Ιουνίου 2017) το μεσημέρι, η προσφορά της εταιρείας “Ηλέκτωρ Ανώνυμος Εταιρεία Ενεργειακών και Περιβαλλοντικών Εφαρμογών”, συμφερόντων Μπόμπολα για τη «Λειτουργία κινητής μονάδας επεξεργασίας Αστικών Αποβλήτων (ΑΣΑ»), η οποία μετείχε σε διεθνή ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό. Η Οικονομική Επιτροπή απέρριψε τις προσφορές των εταιρειών ICM και Ecowaste. Η διαδικασία του διαγωνισμού προχωρεί στο επόμενο στάδιο, αυτό της αποσφράγισης της οικονομικής προσφοράς. Υπενθυμίζεται ότι όρος στο διαγωνισμό είναι ότι η τοπική διαχείριση θα γίνεται μέχρι την έναρξη της κεντρικής διαχείρισης.

Νέες παιδικές χάρες σε Αγία Μαρίνα και Αλμυρό

Η Οικονομική Επιτροπή ασχολήθηκε ακόμη με το πρακτικό της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού για την «Προμήθεια οργάνων και απαραίτητου εξοπλισμού για την πιστοποίηση παιδότοπων Δήμου Καλαμάτας». Μέσω του διαγωνισμού αυτού, θα εγκατασταθεί καινούργια παιδική χαρά στην κατασκήνωση της Αγίας Μαρίνας, καθώς και νέα παιδική χαρά στο αλσύλλιο του Αλμυρού, ενώ θα τοποθετηθούν παιχνίδια που λείπουν σε άλλες υφιστάμενες παιδικές χαρές.

Αναφορικά με διαγωνισμό προϋπολογισμού 43.951 ευρώ (προ ΦΠΑ), έγινε αποδεκτό το πρακτικό της επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού, σχετικά με την κατακύρωση στους Βορβίλας Κων/νος και Σία ΟΕ, Παπακυριάκη Μερόπη και Ερμής Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, της προμήθειας των ειδών, για τα οποία καθένας κατέθεσε τη χαμηλότερη προσφορά.

Δημόσια WC πρόκειται να κατασκευαστούν στην Καλαμάτα

Δημόσια WC πρόκειται να κατασκευαστούν στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα, ανατολικά και στο μέσον του κτηρίου του Δημοτικού Θεάτρου, στο δημοτικό πάρκινγκ πλησίον της διασταυρώσεως Ιατροπούλου και Νέδοντος και σε σημείο πλησίον της συμβολής Νέδοντος και γέφυρας προς οδό Λαιΐκων. Θα δημιουργηθούν ανεξάρτητα κτίσματα διαστάσεων 2,40 μ. x 5,60 μ. και ύψους 3 μέτρων.

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού για το έργο «Κατασκευή αποχωρητηρίων σε κοινόχρηστους χώρους». Προσωρινός μειοδότης ανακηρύχθηκε η Π. Σκριβάνος – Π. Γρουσουζάκος ΟΕ, που προσέφερε έκπτωση 35% επί προϋπολογισμού 28.000,01 με το ΦΠΑ.

Χρήση Αιγιαλού

Εγκρίθηκε η κατάρτιση όρων διακήρυξης πλειοδοτικής δημοπρασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης τμημάτων αιγιαλού του Δήμου Καλαμάτας προς τρίτους, με σύναψη μισθωτικής σχέσης, έναντι ανταλλάγματος, για την τοποθέτηση θαλάσσιων μέσων αναψυχής.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.