Συναντήσεις του Δημάρχου Μεσσήνης στην Αθήνα

0

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιωργος Τσώνης, στην Αθήνα, την προηγούμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017, επισκέφτηκε τον πρόεδρο του “Πράσινου Ταμείου” Γιώργο Πατρίκιο, με τον οποίο έγινε ανταλλαγή σκέψεων και προτάσεων, για την υλοποίηση έργων που άπτονται της αρμοδιότητας του.

Με τον πρόεδρο του “Πράσινου Ταμείου” Γ. Πατρίκιο

Με τον πρόεδρο του “Πράσινου Ταμείου” Γ. Πατρίκιο

Την ίδια ημέρα συναντήθηκε με την πρόεδρο των ΕΛΤΑ, Φρόσω Σταυράκη, μεσσηνιακής καταγωγής, με την οποία συζήτησε τη δυνατότητα να ταξιδέψει η εικόνα του δήμου Μεσσήνης διαμέσου των Ελληνικών Ταχυδρομείων σε όλον τον κόσμο.

Επόμενη συνάντηση ήταν με το Γενικό Γραμματέα Μεταφορών Θανο Βούρδα, στον οποίο τέθηκε το θέμα της επαναλειτουργίας του σιδηροδρομικού δρομολογίου Μεσσήνης– Καλαμάτας (και αντίστροφα), για λόγους εξυπηρέτησης των πολιτών, των επιχειρηματιών, και των επισκεπτών.

Με τον Γ, Γ. Μεταφορών, Θάνο Βούρδα

Με τον Γ, Γ. Μεταφορών, Θάνο Βούρδα

Επίσης, ο Δήμαρχος κατέθεσε την πρόταση του και τον προβληματισμό του, για το θέμα που αφορά τη χρήση των λεωφορείων που ανήκουν στην κυριότητα του Δήμου, ως προς να τεθούν στη διάθεση και στην εξυπηρέτηση των πολιτών, ζητώντας τη νομική επίλυση του ζητήματος. Τέλος, διερευνήθηκε η δυνατότητα παραχώρησης χώρων κατά κυριότητα ή χρήση στο Δήμο, από το θεσμικό ιδιοκτήτη που ανήκει στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Μεταφορών, στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού Μεσσήνης, για την κατασκευή και λειτουργία χώρων μαζικού αθλητισμού, πολιτισμού και μαζικών εκδηλώσεων των πολιτών και του Δήμου.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με την κ. Ρένα  Δούρου.

MΜε την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου

MΜε την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου

μοιραστειτε το:

Comments are closed.