Συναντήσεις της Γ. Κοζομπόλη στην Τριφυλία

0

Επίσκεψη στην Τριφυλία πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή (3/8/18) η Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Κοζομπόλη. Στην Κυπαρισσία επισκέφθηκε το Δημαρχείο και είχε συνάντηση με τον το Δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα. Συζήτησαν σχετικά με θέματα του Δήμου και κυρίως θέματα που σχετίζονται με το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙΙ» που θα ακολουθήσει από το Υπουργείο Εσωτερικών, ώστε να αξιοποιηθεί καλύτερα προς όφελος των δημοτών. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά σε χρηματοδότηση κατασκευής και ανακατασκευής σχολικών κτιρίων.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γαργαλιάνων

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γαργαλιάνων

Κατά τη συνάντηση επισημάνθηκε το θέμα της κακής κατάστασης του κτιρίου του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων για την επισκευή του οποίου ο κ. Κατσίβελας, ενημέρωσε, ότι έχει δεσμευτεί από τον προϋπολογισμό του Δήμου το ποσό του 70.000 ευρώ, διαβεβαιώνοντας πως μέχρι τέλους του έτους θα δημοπρατηθεί το έργο.

Στη συζήτηση τέθηκε και η δυσάρεστη εξέλιξη για την κατασκευή του αλιευτικού καταφυγίου Μαράθου, αφού παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δεν έχει κατατεθεί μέχρι σήμερα η απαιτούμενη μελέτη για χρηματοδότηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με αποτέλεσμα από τη συνολική δαπάνη των 35 εκ. ευρώ της Πρόσκλησης, να έχουν ήδη ενταχθεί έργα περίπου 31 εκ. ευρώ. Γεγονός που καθιστά δύσκολη, έως αδύνατη την ένταξη του έργου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων

Στο Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων

Η κα Κοζομπόλη επισκέφθηκε επίσης το Δασαρχείο Κυπαρισσίας, όπου συνομίλησε με το Δασάρχη κ. Χριστοδούλου για την πορεία των δασικών χαρτών, ενώ νωρίτερα είχε επισκεφθεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γαργαλιάνων και το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.