Συνέδριο για τις ευκαιρίες ανάπτυξης

0

Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο με φορείς και πολίτες της περιφέρειας και θέμα «Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Εργαλεία – Ευκαιρίες Ανάπτυξης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου», θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα αύριο Παρασκευή (9 Δεκεμβρίου 2016).

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Καλαμάτας.

Η εκδήλωση, στην οποία θα μιλήσουν ευρωβουλευτές, στελέχη θεσμικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκπρόσωποι της Περιφέρειας, τοπικών φορέων, καθώς και νεοφυών επιχειρήσεων, θα πραγματοποιηθεί στις 5:30 το απόγευμα της Παρασκευής , 9 Δεκεμβρίου 2016, στο Αμφιθέατρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας (Αριστομένους 95).

Σήμερα Πέμπτη (8 Δεκεμβρίου 2016), το απόγευμα από τις 4 έως τις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η Πανελλήνια Σύνοδος των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης (EDICs) και Ομάδα της Ευρώπης (Team Europe) με ομιλητές τον Αργύρη Περουλάκη, Αναπληρωτή Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας, Εταιρικών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Δικτύων και τον Λεωνίδα Αντωνακόπουλο, Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Ακόμα την Κυριακή (10-12-2016) θα πραγματοποιηθεί στη Σπάρτη -Αίθουσα Λακώνων Ποιητών Νικηφόρου Βρεττάκου και Γιάννη Ρίτσου- στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας) Περιφερειακό Συνέδριο με τους φορείς της πόλης.

Το πρόγραμμα του τριήμερου Διευρυμένου Περιφερειακού Συνεδρίου εδώ

μοιραστειτε το:

Comments are closed.