Συνάντηση για τα αγροτικά προϊόντα

0

ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ – ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΩΝ

Ευρεία συνάντηση με αγροσυνεταιριστές στην περιοχή της Νότιας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών και βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας Γιώργου Κατρούγκαλου.
Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Κατρούγκαλος συναντήθηκε την Παρασκευή (19 Ιανουαρίου 2018) στην Καλαμάτα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας Κ. Κατσούλη, και τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Στέρνας, Σταύρο Αδαμόπουλο,.
Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου του αν. υπουργού Εξωτερικών, «στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν οι προοπτικές της συνεταιριστικής οικονομίας στη Μεσσηνία και η αποδοτικότερη προώθηση των αγροτικών προϊόντων στις ξένες αγορές, στο πλαίσιο του νέου παραγωγικού μοντέλου εξωστρέφειας που σχεδιάζει η Κυβέρνηση και θα συζητηθεί στο προσεχές περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο της Πελοποννήσου.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, επιβεβαιώθηκε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλων των πλευρών και συμφωνήθηκε η ευρεία συνάντηση, που πρότεινε ο κ. Κατρούγκαλος, να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό με στόχο την επιτάχυνση των απαραίτητων διαδικασιών».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.