«Στο πόδι» ξανά οι αγρότες για τους δασικούς χάρτες

0

Την κλιμάκωση του αγώνα των αγροτών των Γαργαλιάνων αποφάσισε η συντονιστική επιτροπή για τους δασικούς χάρτες που συνεδρίασε το βράδυ του Σαββάτου (8 Απριλίου 2017). Ειδικότερα, αποφασίστηκε ομόφωνα η κάθοδο τους στην Καλαμάτα, τη Μεγάλη Τετάρτη (12 Απριλίου), στις 11:00 το πρωί και η πραγματοποίηση συγκέντρωσης στην κεντρική πλατεία. Μάλιστα, το ίδιο θα πράξουν και οι αγρότες από τη μεσσηνιακή Μάνη, των οποίων η κάθοδος επίσης στην Καλαμάτα, αποφασίστηκε σε συντονισμό με τους αγρότες των Γαργαλιάνων.

Η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Γαργαλιάνων:

«Η συντονιστική επιτροπή για τους δασικούς χάρτες συνεδρίασε χθες Σάββατο 8 Απριλίου 2017 και ώρα 20:00 στους Γαργαλιάνους και αποφάσισε ομόφωνα την κλιμάκωση του αγώνα των αγροτών με την προγραμματισμένη κάθοδο στην Καλαμάτα την Τετάρτη 12 Απριλίου στις 11:00 πμ και συγκέντρωση στην πλατεία Αριστομένους.

Ύστερα από συντονισμό με ανάλογη πρωτοβουλία αγροτών από τη μεσσηνιακή Μάνη αποφασίστηκε επίσης η κάθοδος στην Καλαμάτα.

Η συντονιστική επιτροπή καλεί όλους τους αγρότες του νομού μας, να συμμετέχουν στην συγκέντρωση στην Καλαμάτα, προκειμένου να δείξουμε την αντίθεσή μας σε ένα σχέδιο νόμου που απειλεί τις ιδιοκτησίες μας αλλά και τον γεωργικό χαρακτήρα του νομού μας».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.